SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'da sessiz gece

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. maçında Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Oldukça az pozisyonun yaşandığı karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLATINIZ

Mücadeleye iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. Ege temsilcisinin sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasına etkili bir orta geldi. Bruno'nun kafa vuruşunu kaleci Fatih kurtardı. Ardından Kenan Özer'in şutunu Salih çizgiden çıkardı ve gole izin vermedi. İlk yarının sonlarına doğru ise Bordo-Mavili ekibin Yatabare ve Waris'le pozisyonları oldu. Ancak bu iki oyuncu da şansları değerlendiremeyince ilk yarıda gol olmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. 

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121774/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-akhisar-belediyespor-macindan-kareler-154078-myspor)

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında tempo iyice düştü. Trabzonspor bu yarıya iyi başlayan taraftı. Ev sahibi ekibin 51. dakikada geliştirdiği atakta Serdar, sağ kanattan son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Emrah'ta kaldı. 52. dakikada ise Karadeniz ekibinin bir başka atağında Soner'in ceza alanına yakın bir noktadan hafif sağ çaprazdan kaleye şutunda top dışarıya gitti. Maçın bitimine az bir süre kala 85. dakikada Ersun Yanal'ın öğrencileri bir etkili akın daha gerçekleştirdi. Sağ kanattan gelen ortaya İshak gelişine vurdu ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Mücadelenin geri kalanında gol olmayınca Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi.

TRABZONSPOR 0 - 0 AKHİSAR BELEDİYESPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Hakan Ceylan

TRABZONSPOR: Fatih, Medjani, Aykut, Mustafa, İshak, Salih, Soner (Dk.82 Cardozo), Constant (Dk.81 Mehmet Ekici), Serdar(Dk.62 Özer), Waris, Yatabare

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Emrah, İsmail, Uğur Demirok, Douglao, Kadir Keleş, Taşkın (Dk71. Ntibazonkiza), Djoum, Zokora, Kenan Özer (Dk.70 Güray Vural), Mehmet Akyüz, Bruno Mezenga (Dk.81 Merter)

SARI KARTLAR: Soner Aydoğdu, Carl Medjani (Trabzonspor), Uğur Demirok, Djoum (Akhisar Belediyespor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler