SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal imzayı attı!

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Ersun Yanal, Trabzon'a geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal’la birlikte basının karşısına çıktı.

Tören öncesinde basın mensuplarına gönderilen telefon mesajında soru kabul edilmeyeceği belirtilirken, önce Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ardından Ersun Yanal sözleşmeye imza attı ve medyaya poz verdi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Cenab-ı Allah nasip ederse inşallah yukarıya doğru çıkan bir Trabzonspor’u herkes izleyecek” dedi. Ardından Yanal ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor flamasının önünde el sıkışırken poz verdi. Yanal ise sadece hayırlı olsun demekle yetindi.

ANTRENMAN KAPANDI
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. Bu arada Ersun Yanal’ın bu akşam saat 18.00’de takımla yapacağı ilk antrenman da basın mensuplarına ve taraftarlara kapatıldı.

ERSUN YANAL 1.5 SEZONDA 3.2 MİLYON EURO ALACAK
Trabzonspor'la bugün 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, bordo mavili kulüpten toplam 3 milyon 270 bin euro ücret alacak.
Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Sayın Kazım Ersun Yanal'ın getirilmesi konusunda, 1.5 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Sayın Kazım Ersun Yanal'a; 2014-15 futbol sezonu için 1.470.000 euro garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 1.800.000 euro garanti ücret ödenecektir" ifadesi kullanıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler