SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor Avrupa'da esiyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında Lokeren'le Belçika'da karşılaştı..

Spor Toto Süper Lig'de son 41 yılın en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor, Avrupa'da fırtına gibi esiyor.. Avni Aker'de oynanan ilk maçta rakibini 2-0'la geçen Bordo-Mavililer, bu kez deplasmanda 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma şansını arttırdı.. 

[Maçtan kareler-![Lokeren Trabzonspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2071120/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/lokeren-trabzonspor-macindan-kareler-153893-myspor)

Maça hızlı başlayan taraf Lokeren oldu. Henüz 5. dakikada ev sahibi ekip girdiği ilk pozisyonda Patosi'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz erken gelen golün şokunu üzerinden atamazken bu bölümde kalesinde çok sayıda pozisyon da verdi.. Gergin tavırlarıyla dikkat çeken teknik direktör Vahid Halilhodzic'i 29. dakikada tribüne gönderildi. İlk yarı bu skorla biteceği düşünülürken uzatma dakikalarında sahneye çıkan Waris Trabzonspor'un soyunma odasına moralli gitmesini sağlayan isim oldu..

İkinci yarıda ise dengeli bir oyun vardı.. Dakikalar 61'i gösterdiğinde ise Trabzonsporlu taraftarlar çok sayıda meşale yakarak renkli görüntüler sergilediler.. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 sona erdi.

LOKEREN 1-1 TRABZONSPOR

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Daknam

HAKEM: Gianluca Rocci

LOKEREN: Copa, Scholz, Odoi, Maric ,Galitsios, Overmeire (Dk. 53 Ngolock), Persoons, Abdurahimi (Dk. 79 Nill De Pauw), Vanaken, Leye, Dutra

TEKNİK DİREKTÖR: Peter Maes

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Constant, Fatih (Dk. 86 Sefa), Mehmet (Dk. 76 Salih), Waris, Yatabare (DK. 90 Cardozo)

TEKNİK DİREKTÖR: V. Halilhodzic

GOLLER: Dk. 5 Ayanda Patosi (Lokeren) Dk. 45+2 Waris (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Fatih (Trabzonspor), Dutra, Odoi (Lokeren) 

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

5. dakikada sağ kanattan Mbaye Leye'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Patosi'nin vuruşunda top kaleci Fatih'ten döndü. Dönen topa Patosi bir kez daha vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

22. dakikada sol kanattan Constant'ın ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Yatabare'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

40. dakikada Dutra'nın sağ çaprazdan pasında uygun durumdaki Patosi'nin vuruşunda meşin yuvarlak defans oyuncusu Belkalem'den geri döndü.

42. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Pauw'un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fatih meşin yuvarlağı ayağıyla uzaklaştırdı. Topu önünde bulan Dutra'nın Fatih'in de önde olduğunu görünce kaleye şutunu çekti ancak Papadopoulos, topun filelere gitmesini önledi. 

45+1. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Yatabere'nin sert vuruşunda önce kaleci ardından da direğe çarparak kale önüne düşen topu iyi takip eden Waris boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi. 1-1

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

61. dakikada Trabzonsporlu taraftarlar sahaya meşale attı ve oyun bir süre durdu.

78. dakikada kullanılan serbest vuruşta Bosingwa'nın doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Öte yandan grubun diğer maçında ise Legia Varşova, Metalist Kharkiv'i 2-1 yenerek 4'te 4 yaptı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler