SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avni Aker'de gol yağmuru! Tam 8 gol

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya galibiyetler alıp moral bulan Trabzonspor evinde bu hafta Gaziantepspor'u ağırladı. Avni Aker Stadyumu son yılların en gollü maçına ev sahipliği yaptı. Tam 8 golün atıldığı müsabaka Trabzonspor'a beraberliği getiren gol 90+4'te Cardozo'dan geldi.

[Maçın Fotoğrafları-![Trabzonspor - Gaziantepspor 26.10.14](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121569/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-gaziantepspor-261014-153854-myspor)

TRABZONSPOR: 4 - GAZİANTEPSPOR: 4

STAT: Avni Aker
HAKEM: Cüneyt Çakır

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Yumlu, Zeki, Medjani(Dk. 57 Waris), Soner(Dk. 34 Özer), Constant, Serdar, Sefa, Yatabare(Dk. 71 Cardozo)
TEKNİK DİREKTÖR: Vahid Halilhodzic

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Şenol, Arokoyo, Gökhan Süzen, Chico, Barış, Chibuike(Dk.80 Binya), Erdem, Emre(Dk. 73 Koray - Dk. 85 Oğulcan), Muhammet Demir
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

GOLLER: Dk. 7, 53 Muhammet Demir, Dk. 18 Erdem, Dk. 64 Chibuike (Gaziantepspor), Dk. 47 Belkalem, Dk. 63 Yatabare, Dk. 67 Sefa, Dk. 90+4 Cardozo (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Arokoyo (Gaziantepspor), Medjani, Özer, Cardozo (Trabzonspor)

NOTLAR.. NOTLAR..
YORGUN OYUNCULARINI DİNLENDİRDİ
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, Gaziantepspor maçında rotasyona giderek yorgun oyuncularını dinlendirdi.UEFA Avrupa Ligi’nde ilk 11’de oynayan Mehmet Ekici ve Papadopoulos'u 18 kişilik maç kadrosuna almayan Vahid Halilhodzic, Waris ve Cardozo’yu da kulübeye çekti. Sakatlığı tam olarak geçmeyen Musa Nizam’ı da 18 kişilik kadroya almadı.

MEHMETEKİNCİ RİSKE EDİLMEDİ
Bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan İshak Doğan, Onur, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir maç kadrosunda yer almadı. Lokeren maçında hafif bir sakatlık yaşayan Mehmet Ekici’nin riske edilmedi. Sol bekte yine Zeki Yavru oynadı.

İLK 11’DE 4 DEĞİŞİKLİK
Vahid Halilhodziç, Lokeren maçındaki 11’inde 4 değişiklik yaptı. Avrupa liginde 8 yabancı oyuncusundan da faydalanan Halilhodzic, Gaziantepspor maçında ise Cardozo’nun yerine Serdar’a, Papadopoulos’un yerine Mustafa Yumlu’ya, Majeed Waris’in yerine Sefa’ya ve Mehmet Ekici’nin yerine ise Soner Aydoğdu’ya görev verdi. Halilhodzic yaptığı revizyonla ilgili olarak ise, "Kadroda bazı değişiklikler yaptım. Geçen maçlarda forma vermediğim oyunculara da şans tanımak istedim" dedi.

ÖZER HURMACI İLK KEZ
Trabzonspor’da sezon başı kampında sakatlanan ve yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalan Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçıyla sahalara döndü. İki haftadır takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer’i 18 kişilik maç kadrosuna alan Halilhodzic, son olarak ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında forma giyen ve ardından sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Mustafa Yumlu’yu ise Gaziantepspor maçında 11’de görev verdi.

SEYİRCİ YİNE YOK
Trabzonspor’da sezon başından bu yana yaşanan seyirci sıkıntısı Gaziantepspor maçında da kendini gösterdi. Bordo mavili taraftarlar maça yine ilgi göstermezken, karşılaşmayı yaklaşık 5000 seyirci takip etti.

MAÇTAN DAKİKALAR
7. dakikada sağ kanattan kullanılan korner atışında ceza sahasında topa iyi yükselen Muhammet Demir'in kafa vuruşunda yerden seken meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1
17. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından yapılan ortada Chibuike'nin kaleye yakın mesafeden kafa vuruşunda Fatih son dokunarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
18. dakikada Chibuike sağ kanattan ceza alanına girip yaptığı ortada topla buluşan Erdem'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Fatih'in solundan ağlara gitti. 0-2.
48. Gelişen Trabzonspor atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Yatabare, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
49. Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Medjani'nin indirdiği topa kale sahası içinde Belkalem dokundu ve topu ağlara gönderdi. 1-2
52. Gelişen Gaziantepspor atağında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Chibuike'nin kaleye şutunda sağ direkten dönen topu Muhammet boş kaleye gönderdi. 1-3
63. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında rakip ceza alanına yükseltilen topta Mustafa'nin indirdiği topu Yatabare net bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-3
64. Gaziantepspor'da rakip savunma arkasına sarkan Chibuike'ye atılan topta Chibuike topu kaleci Fatih'in üzerinden aşırttı ve topu ağlara gönderdi. 2-4
67. Kullanılan serbest vuruşta Constant'ın doğrudan kaleye gönderdiği top sağ direkle üst direğin birleştiği yerden döndü ve dönen topu sağ çaprazdan Sefa çok sert bir vuruşla ağlara gönderdi. 3-4
86. Trabzonspor savunmasından rakip savunma arkasına uzun gönderilen topa yükselen Cardozo topa eliyle müdahale etti.
89. Gelişen Gaziantespor kontra atağında Muhammet'in pasında ceza yayında topla buluşan Oğulcan'ın kaleye şutunda Fatih topun sahibi oldu.
90+4. Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Waris'in indirdiği topu kale sahası içinde Cardozo kafasıyla ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. 4-4

Cardozo'nun gölüyle birlikte hakem Cüneyt Çakır bitiş düdüğünü çaldı ve müthiş maç 4-4 eşitlikle sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler