SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halilhodzic patladı: "Bunun adı ihanet!"

Ağır Karabük yenilgisi sonrası bitiş düdüğüyle yedek kulübesine çöküp kalan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic yayıncı kuruluşa çok sert bir açıklama yaptı. Oyuncularını hedef alan Boşnak teknik adam: "Bunun adı ihanet" dedi.

Halilhodzic'in açıklamaları şöyle:

"Kelimeleri bulmak biraz zor. Utanç verici. İhanet! Başkanıma karşı, taraftarlarıma karşı bunlara açıklık getirmem gerekiyor. Takımın bu akşam sergilediği oyundan ötürü açıklayacak kelime bulamıyorum. Bununa adı ihanet!

Trabzonspor forması giymek bu kadar basit olmamalı. Trabzonspor formasını giydiğiniz zaman 1. olma arzusunu taşımalı. O formayı giyenler daha fazla koşup terlemeli. Bu iş bu kadar kolay değil.

Durumu gördükten sonra hatalı olduğumu kabul ediyorum. Sorumlu benim. Ama sezon başında takımı hazırlamak için yeterli zamanım yoktu. Burada başka bir durum var. Avrupa Kupası'nda kaybederken daha farklı bir tavır sergilemiştik. Burada çok daha farklı. Fazla konuşmak istemiyorum. Kullanacağım kelimeler büyük hasar yaratabilir. Durumu değerlendireceğim. Tüm takımın aynanın karısında biraz vakit geçirmeye ihtiyacı var."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler