SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avni Aker'de büyük yıkım!

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Trabzonspor ile Legia Varşova karşı karşıya geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Trabzonspor evinde Legia Varşova'yı ağırladı.

[Haberin Fotoğrafları-![Trabzonspor - Legia Varşova 02.10.2014](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121489/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-legia-varsova-02102014-153784-myspor)

Karşılaşma Legia Varşova'nın 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

TRABZONSPOR 0-1 LEGİA VARŞOVA

STAT: Avni Aker
HAKEM: Viktor Kassai

TRABZONSPOR: Onur(Dk. 64 Fatih), Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa, Medjani, Constant, Mehmet Ekici(Dk. 76 Yatabare), Fatih(Dk. 46 Sefa), Waris, Cardozo
Teknik Direktör: Vahid Halilhodzic

LEGİA VARŞOVA: Kuciak, Dossa Junior, Jodlowiec, Brzyski, Rzezniczak, Broz, Duda, Vrdoljak, Radovic(Dk. 90 Saganowski), Zyro, Kucharczyk
Teknik Direktör: Henning Berg

Gol: Dk. 16 Kucharczyk (Legia)
Sarı Kartlar: Zyro, Brzyskii, Kucharczyki Junior, Duda (Legia), Constant, Papadapoulos, Sefa (Trabzonspor)
Kırmızı Kart: Zyro (Legia)

NOTLAR.. NOTLAR..
ULUSOY İÇİN SAYGI DURUŞU
Trabzonspor Legia Varşova maçı öncesi Ali Osman Ulusoy için saygı duruşunda bulunuldu. Her iki takım da kollarına siyah bant takarak sahaya çıktı. Ayrıca maraton tribününe de üzerinde Ulusoy’un fotoğrafı bulunan, “Ali Osman Ulusoy, mekanın cennet olsun” yazılı pankart asıldı.

SONER KADROYA ALINMADI
Kasımpaşa maçında ilk11’de görev yapan Soner Aydoğdu, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç tarafından Legia Varşova maçının kadrosuna alınmadı. Trabzonspor’un UEFA’ya bildirdiği 22 kişilik listeden Soner’in yanısıra yedek kalecilerden İbrahim Demir ile sakatlıkları süren Aykut ve Mustafa Yumlu da kadroda yer almadı.

7 YABANCI SAHADA
Trabzonspor, Legia Varşova maçına 7 yabancı oyuncuyla çıktı. Vahid Halilhodziç, ilk 11’de sadece antrenman eksiği olan Yatabare’ye yer vermedi. Yedek kulübesinde ise Fatih Öztürk, Sefa, Yusuf, Salih Dursun, Zeki Yavru, İshak Doğan olmak üzere 6 Türk oyuncu yer aldı.

BOSİNGWA 6 MAÇ SONRA İLK 11’DE
Trabzonspor teknik direktörü Halilhodziç, sakatlığının ardından Portekizli futbolcu Bosingwa’ya Legia Varşova maçında ilk 11’de yer verdi. 21 Ağustos’tan bu yana sakatlıkla boğuşan Bosingwa 6 maç sonra kadroda yer aldı. Bosingwa bu sezon sadece Rostov ile oynanan Avrupa Ligi ön eleme ilk maçında forma giymiş ardından 4 lig ve 2 Avrupa Kupası maçı kaçırmıştı.

GEÇEN YILDAN SADECE İKİ OYUNCU
Trabzonspor geçen yıl UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yine Legia Varşova ile karşılaşmış ve rakibini her iki maçta da 2- 0’lık sonuçlarla yenmişti. Bordo – mavililerde o maçların kadrosundan sadece iki futbolcu bu sezonki eşleşmede yer aldı. Geçen yılki maçlarda sahaya Onur, Bosingwa, Aykut, Bamba, Mustafa, Adrian, Malouda, Zokora, Olcan, Henrique ve Janko 11’iyle çıkan bordo mavililerde bu sezon Legia Varşova karşısında sadece Onur ve Bosingwa mücadele etti, 9 futbolcu değişti.

TRİBÜNLER YİNE DOLMADI
Trabzonspor yönetiminin Legia Varşova maçı nedeniyle tek maçlık PassoLig uygulamasına gitmesine rağmen tribünler dolmadı. Lig maçlarına göre daha fazla bir seyirci önünde oynanan Legia Varşova maçını yaklaşık 100 kişilik Polonyalı seyirci de kendilerine ayrılan tribünden izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada Constant'ın pasında topla bulaşan Cardozo'un ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Kuciak'ta kaldı.
16. dakikada Vrdoljak'ın uzun pasında topla buluşan Kucharczyk'ın sol çaprazdan ceza sahasına girerek vuruşunda meşin yuvarlak sağ köşeden filelerle buluştu. 0-1
17. dakikada Bosingwa'nın ceza sahası içine doğru gönderdiği uzun pasta Waris'in kafa vuruşunda top kaleci Kuciak'ta kaldı.
41. dakikada karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai, bir pozisyon sonrası tepkisini sürdüren teknik direktör Vahid Halilhodzic'i trübüne gönderdi.
44. dakikada Legia Warszawa savunmasından dönen topu önüne alan Waris'in ceza yayı üzerinde sert şutunu kaleci Kuciak yumruklarıyla uzaklaştırdı.
47. dakikada Waris'in pasında ceza sahası dışında topla bulaşan Cardozo'nun şutunda meşin yuvarlak kaleci Kuciak'ta kaldı.
60. dakikada sağ kanattan aldığı topla içeriye yönelen Bosingwa'nın ceza yayı üzerinden vuruşunda top üstten farklı şekilde auta gitti.
61. dakikada orta sahadan savunmanın arkasına atılan derinlemesine pasa hareketlenen Kucharczyk bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak şutu çekmekte yavaş kalınca gerilerden gelen Bosingwa ayağını sokarak tehlikeyi önledi.
69. dakikada sol kanattan gelen ortada arka direkte Cardozo topu kafayla indirdi. Mehmet yakın mesafede vuruşu yere sekerek üstten auta çıktı.
70. dakikada sağ kanattan Bosingwa'nın ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Sefa'nın kafa vuruşunda kaleci Kuciak topu kornere çeldi.
75. dakikada Waris'in pasında savunmanın arkasında topla buluşan Cardozo'nun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
79. dakikada Constant'ın sağ taraftan kullandığı korner atışında kale sahası içindeki Yatabare'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kuciak'ın parmakları ve üst direğe çarparak kornere gitti.

Mücadele Polonya temsilcisinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler