SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan Van der Vaart bombası!

Halilhodzic transfer istiyor, yönetim ise bombaları ardı ardına patlatıyor. Yeni bir yıldız takviyesi daha isteyen Bosnalı çalıştırıcı, Beşiktaş'ın da uzun süre gündemini meşgul eden Hamburg'un kaptanı Van der Vaart'ı işaret etti, yöneticiler hemen harekete geçti.

Yeni sezon öncesi flaş transferlerin takımı olan Trabzonspor bir yıldızı daha kadroya daha katmak için kolları sıvadı. Rostov maçının ardından, bazı mevkiilerde eksik olduğunu belirten Vahid Halilhodzic, Van der Vaart'ı gözüne kestirdi. Asbaşkan Yakup Aslan'ın da önceki gün yaptığı "Kesinlikle 1-2 oyun daha alacağız" açıklaması transfer görüşmelerini doğrular nitelikteydi. Hamburg'da oynayan Hollandalı futbolcu için, bir transfer paketi hazırlayan Trabzonsporlu yöneticiler, resmi temaslar için bugün Almanya'ya gideceği gidecek. Bundesliga ekibini ikna etmeye çalışacak.

Yabancıların gitmesi gerekiyor

Trabzon cephesinde, ilk engel olarak yabancı oyuncular ile yolların halen resmi olarak ayrılmadığı gösteriliyor. 31 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açması beklenen Fırtına'nın öncelik olarak Colman ve Malouda’nın sözleşmelerini feshedecek. Bu sorun adına yoğun mesai harcayan Bordo- Mavililer'in, ardından Hollandalı orta saha oyuncusunu transfer etmek için pazarlık masasına oturacak. (Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler