SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'a hükmen geliyor

UEFA Avrupa Ligi’nde bordo-mavililerin 2-0 kazandığı ilk maçta rakibin cezalı futbolcu oynattığı, bundan dolayı Disiplin Kurulu’na sevk edildikleri belirtildi.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk  maçında sahasında 2-0 yendiği Rostov’un, bu karşılaşmada cezalı oyuncu oynattığı  için UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “UEFA Avrupa Ligi’nde  karşılaştığımız rakibimiz Rostov Kulübü, 21 Ağustos 2014’te Hüseyin Avni Aker  Stadı’ndaki karşılaşmada cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle UEFA Kontrol ve  Disiplin Komitesi’ne sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Rövanş planları değişmedi

Açıklamada şunlar kaydedildi: “Rostov Kulübü, 2011-2012 sezonunda Standard Liege-Wisla Krakow karşılaşmasındaki fiili nedeniyle 3 maç ceza alan futbolcu Reginal Goreux’yu, geçen süre içinde cezanın infazı tamamlanmadan oynattığı gerekçesiyle Disiplin Talimatının ‘Hükmen Mağlubiyet’ başlıklı 21. maddesi uyarınca UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesine sevk edilmiştir. UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi 26 Ağustos 2014 Salı günü toplanacak ve Rostov Kulübü’nün ilk maçta hükmen mağlup ilan edilip edilmeyeceğine karar verecektir.”

Açıklamada, Trabzonspor’un rövanş maçına ilişkin programının planlanan şekilde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Barış, Erciyes’te

Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in istemediği Trabzonsporlu Barış Memiş, Kayseri Erciyesspor ile anlaştığını duyurdu. Genç oyuncu, “Kayseri Erciyesspor’da 61 numaralı formayı giyeceğim” dedi. Boşnak hoca tarafından istenmeyen Kadir Keleş’e de Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor, Kasımpaşa ve Adana Demirspor kulüpleri talip oldu. Kadir, henüz gideceği kulüp konusunda son kararını vermedi.

‘Bir forma da sen al’

Bursa TSClub’ta düzenlenen ’Bir forma da sen al’ etkinliğinde kemençe ve tulum eşliğinde horon tepildi. İstanbul Trabzonsporlular Platformu’nun organize ettiği ’Bir forma da sen al’ kampanyası için dün bir araya gelen bordo-mavili taraftarlar formalarını alarak takımlarına destek verdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler