SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco ve City Halilhodzic'in peşinde

Trabzonspor'un, 2014 Dünya Kupası öncesi anlaşmaya vardığı teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Cezayir Milli Takımı başında zirve yapmasının ardından birçok ülkeden ve takımdan transfer teklifi aldı. Avrupa'nın önemli kulüplerinden olan Monaco ve Manchester City gibi Avrupa'nın zengin kulüplerin Boşnak çalıştırıcıya ilgi göstermesi, Halilhodzic'in kafasını karıştırdı.

2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nın başında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in değeri 7-1'lik Almanya-Brezilya maçından sonra daha da arttı. Bir üst turda Almanya'nın rakibi olan Cezayir Milli Takımı'nın uzatmalarda kaybettiği maçta taktiksel duruşuyla ön plana çıkan Boşnak çalıştırıcı, bazı ülke federasyonlarının dikkatini çekmesi üzerine teklifler almış ancak bunları geri çevirmişti. Vahid Halilhodzic'in kafasını karıştıran Fransa ve İngiltere'den iki kulübün olması. Monaco ve Manchester City gibi dünyanın en zengin kulüplerinin Boşnak çalıştırıcıyı takımın başında görmek için nabız yokladıkları öğrenildi. Bordo-mavili takımın sunmuş olduğu yıllık ücretin 3-4 katı fiyat sunan kulüpler Halilhodzic'in kafasını karıştırırken, aldığı teklifler karşısında onurlanan ve büyük bir mutluluk duyan Halilhodzic, Trabzonspor'a vermiş olduğu söz üzerine durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

TRABZONSPOR CEPHESİ RAHAT
Vahid Halilhodzic için her geçen gün ortaya yeni iddialar atılsa da yönetim bu konuda oldukça rahat hareket ediyor. 13 Temmuz Pazar günü Trabzon'a gelmesi beklenen Halilhodzic'in Pazartesi gününden itibaren işbaşı yapacağı ifade ediliyor. Vahid Halilhodzic ile görüşmeleri sürdüren kulüp CEO'su Burak Gürdal da, Boşnak çalıştırıcının geliş tarihiyle ilgili olarak herhangi bir sıkıntını bulunmadığını vurguladı.

BAŞKANLA BİRLİKTE GELECEK
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da, herhangi bir değişiklik olmaması halinde Pazar günü teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Trabzon'da olması bekleniyor. Son anda bir değişiklik çıkmaması halinde Hacıosmanoğlu ile birlikte Trabzon'a gelecek olan Boşnak çalıştırıcıyı taraftarların karşılaması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler