SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor çıldırdı! 3 bomba birden

Trabzonspor yönetimi, Demba Ba, Cardozo ve Mitroglou transferi için kesenin ağzını açtı.

Forvet hattına kaliteli bir takviye konusunda kararlı olan Trabzonspor yönetimi, Demba Ba, Cardozo ve Mitroglou transferi için kesenin ağzını açtı.

3 KOLDAN ARAŞTIRILIYOR

Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntı yaşanan forvet mevkiine takviye için Trabzonspor transfer komitesi, üç koldan çalışmaları sürdürüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüp CEO'su Burak Gürdal ve Genel Menajer Serhat Altıncı, 3 farklı oyuncuyla temaslarda bulunuyor. Forvet hattına yıldız bir ismi takviye etmekte kararlı olan bordo-mavililer Senegalli Demba Ba, Paraguaylı Oscar Cardozo ve Yunan Konstantinos Mitroglou ile görüşmelerini sürdürüyor. Üç futbolcunun da kulüpleriyle sözleşmeleri devam ettiği için kesenin ağzını açan bordo mavili yönetim, kampa kadar yabancı oyuncu transferinde de önemli aşama kaydetmek istiyor.

MİTROGLOU'NUN BONSERVİS BEDELİ YÜKBEK

Bordo mavili takımın Mitroglou transferi için Fulham kulübüne teklifte bulunduğu, Yunanlı futbolcuyu Beşiktaş'ın da istemesi nedeniyle İngiliz kulübünün yüksek bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Oscar Cardozo'yu satmak isteyen Benfica'nın ise Trabzonsporlu yöneticilere haber yolladığı ve ilk görüşmede istediği bonservis bedelini az miktarda indirdiği bildirildi. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezondan itibaren gündeminde bulunan Demba Ba'nın yüksek maliyeti ise transfer komitesini ciddi sıkıntıya soktu. Yönetimin bu futbolcuyla da temas halinde olduğu belirtildi.

UEFA'DAN GELEN DAVET MEKTUBU YAYINLANDI

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden UEFA'nın Avrupa Kupaları için gönderdiği davet mektubunu yayınladı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA ekteki yazı ile 2014-15 futbol sezonunda kulübümüzü UEFA Avrupa Ligi'ne davet etmiştir" ifadelerine yer verildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler