SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son bomba Erkan Zengin

Serdar Gürler ile ilk transferini yapan Fırtına, Erkan Zengin için de büyük ilerleme kaydetti. Oyuncuyla anlaşma sağlandı, Eskişehirspor'la yapılan pazarlıklarda sadece Colman pürüzü kaldı.

Trabzonspor, yeni sezonun ilk transferini Elazığsporlu Serdar Gürler ile yaptı. 22 yaşındaki kanat oyuncusunun ardından bir bomba da Erkan Zengin ile patlayacak. Bordo- Mavililer, yıldız futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı. Eskişehirspor ile yapılan pazarlıklarda da büyük yol kat edildi.

Bordo-Mavililer, paranın yanı sıra Es Es’e takas önermişti. Tarafların para konusunda anlaştıkları ancak takas edilecek oyuncu üzerinde görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Eskişehirspor, Gustavo Colman’dan vazgeçmiyor. Arjantinli orta saha oyuncusu ise Türkiye’de İstanbul kulüpleri dışında bir takımda oynamama konusunda kararlı. Colman takası çıkmaza girdiği için, Trabzonspor, Kırmızı-Siyahlılar’a takasta alabilecekleri oyunculardan oluşan yeni bir liste verdi. Bu listede Soner Aydoğdu, Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa, Gökhan Alsan ve Kadir Keleş gibi isimlerin olduğu öğrenildi. İki kulüp takas edilecek oyuncu üzerinde de anlaşma sağlarsa, Erkan’ın transferi hemen bitirilecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler