SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cardozo müjdesi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica Kulübü’nün davetlisi olarak Portekiz’e gitti. Bordo-mavili yönetim ve teknik heyetin ise ilk hedefinin Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo olduğu öğrenildi.

Yeni sezon için düğmeye basan ve daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor’un ilk hedefinin Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo olduğu öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira’nın davetlisi olarak Portekiz’e gitti. Hacıosmanoğlu’nun hem maçı izleyeceği hem de Cardozo için nabız yoklayacağı bildirildi.

Bordo-mavili taraftarların yeni sezonda gurur duyacağı bir takım oluşturacaklarını belirten Başkan Hacıosmanoğlu, “Yeni sezonda daha iyi bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Taraftarımız bize güvensin. Yönetimin de verdiği rapor doğrultusunda birçok takımın peşinden koştuğu Cardozo konusunda da araştırma yapacağız” dedi.

Fenerbahçe istemişti
Öte yandan Fenerbahçe, sezon başında Paraguaylı yıldızı kadrosuna katmak için uzun uğraşlar vermiş sonunda da Emmanuel Emenike ile anlaşmıştı.

‘Neden olmasın’
Galatasaray’ın yaşadığı puan kayıplarıyla aradaki puan farkının 7’ye inmesi, Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını artırdı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, ligde kalan tüm maçlarda galibiyeti hedeflediklerini belirtirken şöyle konuştu: “Fenerbahçe ile puan bıraktığımız Eskişehir ve Karabük maçları benim için üzüntü verici maçlar. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları daha rahat alabilirdik ama bazı faktörler bunu engelledi. Yine de ligde rakiplerimizin puan kaybetmesi durumunda daha üst sıralara tırmanabiliriz. Neden olmasın diyoruz.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler