SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hacıosmanoğlu, Özer'in bonservisi için devrede!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'da Özer Hurmacı ile yapacağı görüşmenin ardından bonservisini almak için Kasımpaşa yöneticileriyle görüşme yapacak.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önce Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına 1 milyon 500 bin Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Özer Hurmacı'yla bir araya gelecek.

Hacıosmanoğlu, daha sonra Kasımpaşa Kulübü yöneticileri ile temasa geçerek 1 milyon 500 bin Euro'luk bonservis bedelinin ödeme planını kesinleştirecek. Eskişehirspor maçının ardından Özer'i performansından dolayı kutlayan Başkan Hacıosmanoğlu, "Performansınla bize büyük katkı sağladın. Senin transferini gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz" dedi.

ÖZER'İN MR'I İSTANBUL'DA ÇEKİLECEK
Öte yandan Gençlerbirliği ile oynanan maçta sakatlanan Özer Hurmacı, dün akşam üzeri oynanan Eskişehirspor maçının bitiminde takımdan ayrılarak İstanbul'a gitti. Adalesinde gerilme olan Özer'in MR'ının çekileceği ve sakatlığının ciddi olup olmadığının kesinlik kazanacağı bildirildi. Özer'in cuma günü deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına yetişme ihtimalinin ise düşük olduğu belirtildi.

10 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Trabzonspor'da Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Aykut Demir, kritik Kayseri Erciyesspor maçı öncesi cezalı duruma düştü. Bordo mavili takımda Eskişehirspor maçında kart gören Onur, Zeki Yavru, Kadir Keleş, Henrique, Janko, Mustafa Yumlu, Yusuf, Bourceanu, Gökhan Alsan ve kadro dışı bırakılan Colman ile birlikte toplamda 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Kayseri Erciyesspor maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

MANDIRALI ANTRENMANLARI ERKEN KAPATTI
Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi antrenmanları erkenden basına kapattı. Eskişehirspor maçının bitiminde oyuncularına bir gün izin veren Hami Mandıralı'nın yarın yapılacak olan antrenmanda futbolcularına yapılan hatalar nedeniyle uyarılarda bulunacağı belirtildi.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI ÜZÜNTÜ YARATTI
Eskişehirspor karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen 2 penaltı golüyle berabere kalan Trabzonspor, hayal kırıklığına yol açtı. Maçın ardından soyunma odasında tüm futbolcuların moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Mandıralı ise oyuncularını teselli ederek, "Basit hatalar yaptık, ancak kazanacak futbolu oynayan taraf yine bizdik" dediği öğrenildi.

YEREL GAZETELERDEN HAKEME TEPKİ
Yerel gazeteler, Trabzonspor'un 2-0 öne geçtikten sonra verilen 2 penaltı kararının çok ağır olduğunu öne sürdüler.

Karadeniz Gazetesi, "Kabahat sizde değil, Trabzon'u yönetende, vurun abalıya" başlığını atarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu eleştirdi.

Günebakış'da, "Bırakmadılar ki eselim" manşetini kullanırken Türksesi Gazetesi, "Bayarslan budadı" başlığını attı. Taka, hakeme yüklenerek, "Dört dakikalık hakem operasyonu" ve "Düdüklü katiller" başlıklarını attı.

Karadenizin Sesi, "Trabzonspor sonunu getiremedi" başlığını atarken, Karadeniz'de Son nokta Gazetesi, "Yok böyle beraberlik" başlığını atarak Esikşehirspor deplasmanında alınan bir puanı okuyucularına aktardı.

Kuzey Ekspres'de, "Fırtına hız kesti" manşetini attı.

DHA

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler