SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sadri Şener'den Meireles'e yeni lakap..!

Sadri Şenere Meireles konusunda geri adım atmadı hatta daha da ileriye gitti... Meireles'e jiletçi yakıştırması yaptı.

Fenerbahçeli oyuncu Raul Meireles ile ilgili geçtiğimiz pazar akşamı yaptığı açıklamalara gelen tepkilere aldırış etmeyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yine bombaladı.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

G.Saray- F.Bahçe maçında Portekizli oyuncunun maçın hakemi Halis Özkahya'ya yönelik hareketleri için Saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal.

Trabzonspor'a böyle saç stili ve dövmesi olan futbolcuyu almam şeklinde sansasyonel ifadelere imza atan Şener, Kadırga TV'de katıldığı programda ise Söylediklerimde hiç ters bir durum yok. Oyuncunun kendisine bakın her şey ortada... Siz jiletçiye nasıl hitap edersiniz! şeklinde konuştu.

Başkan Sadri Şener, geçtiğimiz hafta genel menajerlik görevinden ayrılarak Mersin İdman Yurdu'yla anlaşan Giray Bulak'la ilgili de açıklamalarda bulundu.

YAPSAK MI YAPMASAK MI?' Başkan Giray Bulak'ın gitmesi bizi etkilemez. Trabzonspor büyük kulüptür ve bunlar olur, kişiler kulübe bağlanmaz dedi.

Devre arasında yapılan transferlerin sağlıklı transferler olmadığını da dile getiren Başkan Sadri Şener, Takımlarında problem yaşamış oyuncular transfer ediliyor genelde.

Borçsuz transfer peşindeyiz. Transfer çalışmalarımız bugünden itibaren şekillenmeye başlayacak. Yapsak mı yapmasak mı diye düşünüyoruz ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler