SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları maça çıkmama kararı aldı

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde boy gösteren Trabzonspor Basketbol Takımı'nda yarın oynanacak İstanbul BBSK öncesi maddi kriz patlak verdi. Trabzonspor'un yabancı oyuncuları maaşlarının ödenmediğini gerekçe göstererek maça çıkmama kararı aldı.

Trabzonspor'un sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edeceği uçak yabancı oyuncuların, İstanbul deplasmanına gitmeme kararı alması nedeniyle iptal edildi. Bu karar sonrası oyuncularla görüşme yapan Trabzonspor yönetimi sabah iptal ettikleri seyahati akşam saatlerine erteledi.

SON ANDA ÖDEMEZ OLMAZSA YERLİLER SAHADA
Son anda bir ödeme durumu yaşanmadığı takdirde Trabzonspor, İstanbul BBSK maçına yerli oyunculardan oluşan 8 kişilik kadroyla çıkacak.

Daha önce de maddi kriz yaşayan Trabzonspor Erkek Basketbol takımı Pınar Karşıyaka deplasmanına gitmeme kararı almış; krize el atan yönetim, maddi krizi çözerek oyuncuları Karşıyaka maçına çıkarmışlardı.

Trabzonspor'un kadrosunda yer alan yabancı oyuncular şöyle:

Brady Heslip
Sarunas Vasiliauskas
Paul Harris
Osiris Eldridge
Christopher Obekpa
Caleb Green

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA
Trabzonspor Basketbol takımı, yabancı oyuncularının İstanbul BBSK maçına çıkmayacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 18’inci haftasında deplasmanda İstanbul BBSK ile yarın oynayacağımız kritik karşılaşma öncesinde yabancı oyuncularımızın maça çıkmayacağı yönünde bazı medya kuruluşlarında yer alan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz hafta Sakarya Büyükşehir Basketbol karşısında aldığımız galibiyetin ardından İstanbul BBSK ile oynayacağımız kritik müsabakaya bir gün kala yapılan bu asılsız haberlerin kulübümüzü yıpratmaya çalışan bazı kesimler tarafından bilinçli olarak gerçekleştirildiği aşikardır. Her kulüpte yaşanan ve yaşanabilecek maddi sorunların, kulübümüzde de yaşanması kadar doğal bir şey yoktur. Ancak bu olayı büyüterek hatta iftira boyutuna ulaştırılarak basına servis eden her kim ise Trabzonspor camiasına ihanetin en büyüğünü yapmıştır. Bu arada; bu haberi her kim ya da hangi menajerin basına yaptırdığını da ayrıca merak etmekteyiz. Gerek camiamızın içinde gerekse de camiamızın dışında yer alan bu tür hainlerin kulübümüzü küçük ayak oyunları ile yıpratmaya çalışmasına bugüne kadar izin vermediğimiz gibi bundan sonra da izin vermeyeceğiz. Takımımız yarın İstanbul BBSK karşılaşmasına tam kadro olarak çıkacaktır ve bu asılsız haberi yaptıranlar ile birlikte yapanlara gerekli cevabı, alacağı galibiyet ile verecektir” ifadelerine yer verildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler