SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'a 6 milyon euro önerdiği iddia edildi

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde hem yurt dışından hem de yurt içinden teklifler aldığını açıklamıştı. Burak Yılmaz'a, Beşiktaş'ın teklif yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 6 milyon euro ve Mitrovic'i önerdiği iddia edildi.

Transfer dönemini hareketli geçiren Beşiktaş için bir flaş iddia daha geldi. Cenk Tosun'u 22 milyon euro karşılığında Everton'a satan Beşiktaş'ın Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Trabzonspor'a Burak Yılmaz'ın transferi için flaş bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz transferi için Trabzonspor'a Mitroviç + 6 milyon euro teklif ettiğini ancak bu teklifin Burak Yılmaz tarafından reddedildiğini iddia etti.

Hatayoğlu, "Beşiktaş, Mitroviç ve 6 milyon euro karşılığı Burak Yılmaz'a teklif getirmiş, Burak Yılmaz bu teklifi reddederek Trabzonspor yönetimi bu transferi onaylamamıştır. Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'in talimatı ile Hokkabaz Fiko utanmadan Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusunu ayartmaya çalışmıştır" iddiasında bulundu.

Burak Yılmaz da kısa bir süre önce düzenlediği basın toplantısında yurt dışından ve yurt içinden transfer teklifleri aldığını doğrulayan bir açıklama yapmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler