SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Tosun'dan sonra Hugo Rodalllega da gidiyor!

İngilizler gözünü Türkiye'ye çevirdi... Everton, Cenk Tosun'u renklerine rekor bir para karşılığı bağladıktan sonra West Bromwich Albion da Trabzonsporlu Hugo Rodallega ile anlaşma aşamasına geldi.

Trabzon formasıyla bu sezon toplam 15 maça çıkıp 11 gol, 1 asistle oynayan Hugo Rodallega'ya İngiltere'den teklif geldi. Premier Lig'de düşme hattında bulunan, kümede kalmak için forvet hattına deneyimli bir ismi dahil etmek isteyen West Bromwich Albion'un 32'lik yıldızı uzun süredir takip ettiği ve transfer için düğmeye bastığı ifade edildi.

Bu doğrultuda temaslarını sıklaştıran West Bromwich; Ada'da daha önce Wigan ve Fulham formaları giyen Kolombiyalı futbolcu için kesenin ağzını açarken, Bordo-Mavililer'e 5 milyon poundluk teklifini iletti.

Rodallega için yapılan 5 milyon poundluk teklife rağmen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın oyuncusunu verme taraftarı olmadığı öğrenildi. N'doye'un sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle Hugo'dan vazgeçmelerinin doğru bir tavır olmayacağını yönetimine ileten Çalımbay'ın, Rodellega'nın kalması gerektiğini rapor etti.

Öte yandan Rodallega'nın Bordo-Mavililer'in satışa izin vermesi halinde gidebileceğini yakın çevresine söylediği bildirildi. (Haber 7)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler