SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal'den Yusuf Yazıcı'ya 15 milyon euro

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Yusuf Yazıcı'ya Premier Lig'den müthiş teklif. İsmi Avrupa'nın birçok büyük takımıyla anılan Yusuf Yazıcı için İngiliz devi Arsenal teklifini yükseltti. Arsenal, Yusuf Yazıcı için 15 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Trabzonspor'un 'yeni starı' Yusuf Yazıcı, performansıyla Avrupa devlerini peşine taktı. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre son olarak Galatasaray karşısında döktüren ve attığı golle dikkat çeken 20 yaşındaki yeteneğe en ciddi teklif Premier lig ekibi Arsenal'den...

Kısa süre önce Bordo-Mavililer'e 13.5 milyon Euro'luk teklifte bulunan İngiliz devi, Trabzon'un 20 milyon Euro istemesi üzerine teklifini yükseltti. Yusuf'u kaçırmak istemeyen Arsenal'in 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Öte yandan milli yıldızla Bayern Münih, Atletico Madrid, Monaco, Milan ve Sevilla'nın da ilgilendiği belirtildi.

CASTILLO GOL ÇALIŞIYOR

Hugo Rodallega'nın 3 maçla cezalandırılması, Burak Yılmaz'ın da sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle forvette dame N'Doye dışında alternatif kalmadı. Her ne kadar Senegalli yıldızın Galatasaray maçında gol atması yüzleri güldürse de teknik heyet, Fabian Castillo'yu da forvet için hazırlıyor. Çalımbay'ın, N'Doye'un sakatlanması ya da kırmızı görmesi halinde ileri uçta Kolombiyalı oyuncuya görev vereceği belirtildi.

(Habertürk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler