SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıza Çalımbay: 'Değerli bir galibiyetti'

Trabzonspor'un başındaki ilk lig galibiyetini Galatasaray'a karşı 2-1'lik skorla alan Rıza Çalımbay, maçın ardından konuştu. Rıza Çalımbay, değerli bir galibiyet aldıklarını ve Antalyaspor'un başındayken Galatasaray'a karşı oynamasının avantajını kullandığını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay, kendileri açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken, Antalyaspor'un başında Galatasaray'a karşı oynamış olmanın kendisi için bir avantaj olduğunu dile getirdi.

İşte Rıza Çalımbay'ın maç sonu açıklamaları...

''Her şeyden önce galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Benim şansım Antalya'da Galatasaray ile oynamam. Önemli olan bu maçta da aynısını her anlamda en iyi şekilde yapmamızdı. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. İstediğimiz şekilde goller de bulduk. Değerli bir galibiyet oldu bizim için. İnşallah daha iyi olacağız. Lig bir maçla bitmiyor.''

''Biz 3 maça çıktık. Oyuncu arkadaşlarımızı tanımaya başladık, bu maça da daha iyi bir kadroyla çıktık.''

''Galatasaray çok iyi bir takım. Avrupa kupalarından elenmeleri onlar için bir şans oldu. Daha sonra tekrar transfer aldılar. Transferleri de tutturdular, iyi oyuncular aldılar.''

''Milli maç arası bizim için iyi bir avantaj olacak ama her şeyden önce Kayserispor maçını geçmemiz gerekiyor.''

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler