SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Yazıcı: 'Odaklandığım tek şey Trabzonspor'

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Yusuf Yazıcı, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı, derbiye yakışan bir oyun oynadıklarını söyledi ve Galatasaray'ı da tebrik etti. Yusuf Yazıcı transferle ilgili soruya ise 'Şu an odaklandığım tek şey Trabzonspor' yanıtını verdi.

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta bordo-mavili takımın ikinci golünü atan Yusuf Yazıcı, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'I DA TEBRİK EDERİM..."

Galibiyetle ilgili konuşan Yusuf Yazıcı, "Çok mutluyum, takım arkadaşlarımı da tebrik ederim. Galatasaray'ı da tebrik ederim, derbiye yakışan bir futbol oynadık. Galibiyete hasrettik, kimin gol attığı önemli değil. Bu galibiyeti şanlı tarftarımıza armağan ediyorum." dedi.

TRANSFER HABERLERİNE CEVAP VERDİ!

Transfer söylentileriyle ilgili soru üzerine konuşan Yusuf Yazıcı "Şu an odaklanmam gereken yer Trabzonspor. Transfer haberlerine gelirsek, gelecekle ilgili konuşmayı sevmem. İnşallah Allah nasip eder ve Trabzonspor'da iyi işler yapalım." diye konuştu.

N'DOYE: 'BU MAÇTA FARK YARATTIK'

Trabzonspor'da ilk golü atan Dame N'Doye, karşılaşmanın ardından açıklamlarda bulundu.

Galibiyetle ilgili konuşan Dame N'Doye "Takım çalışması ile birlikte iyi hazırlandık. Takım olarak da Galatasaray maçında iyi oynadık." dedi.

Galatasaray maçında "Farkı yaratan takım çalışmasıydı. Rodallega, Burak, soyunma odasına geldiler ve hepimizi destek oldular. Bu maçta fark yarattık." diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler