SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim'e resmi teklif yapıldı

Trabzonspor, 6-1’lik Akhisar yenilgisinin ardından faturayı teknik direktör Ersun Yanal’a kesti.

Trabzonspor, 3-0 galibiyetten 4-3’lük yenilgiyle sonuçlanan Alanyaspor karşılaşmasının ardından gelen bu hezimetin ardından Yanal ile yollarını ayırdı Yönetimin aldığı bu karar Ersun Yanal’a iletildi.

Yanal, sözleşmesinin sonuna kadar olan ücreti istedi. Ancak bu kabul görmedi. Bunun üzerine Yanal, antrenmana çıkacağını belirtti. Hocanın ayak diretmesi karşısında çaresiz kalan bordo-mavililer tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetti.

Bordo-mavililerde yaşanan bu ayrılığın ardından yeni teknik adam arayışları başladı ve ilk olarak Fatih Terim’e teklif götürüldü. Türkiye Futbol Direktörü görevinden ayrıldıktan sonra maaşı konusunda ihtilafa düşen Terim’in Karadeniz ekibine nasıl bir cevap vereceği merak konusu...

Terim dışındaki alternatifler konusunda da içerisinde bulunan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, ünlü teknik adamdan olumsuz cevap alması durumunda kariyerli bir teknik direktör düşüncesi içinde olduğu belirtildi.

Yerli teknik adamlardan özellikle Rıza Çalımbay’ın adı ön plana çıkarken, bordo-mavili yönetim henüz bir teklifte bulunmadı. Çalımbay’a aracılar kanalıyla ulaşıldığı dile getirildi.

(MİLLİYET)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler