SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e gelen teklifler açıklandı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ligde kalan 7 haftayı değerlendirdi. Usta, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün transfer konularıyla ilgili de konuştu.

İlk 7 haftayı değerlendiren muharrem usta, "Puan tablosunda şu anki durumumuz tatminkar değil. Özellikle İstanbul'da zor deplasmanlara çıktık ve bu maçları genel anlamda iyi şekilde noktaladık. İlk 7 haftada özellikle Anadolu maçlarında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Milli takım arasından sonraki periyodun ise artık seri galibiyetlere başlama zamanı olduğunu" belirtti.

Türkiye'de yerli oyuncuların tartışıldığı dönemde Yusuf gibi rol model olacak bir oyuncuyu çıkartırken yakın zamanda bir diğeri olan Abdülkadir'i de Türk futboluna kazandırdıklarını belirten Muharrem Usta "Her ikiside sezon sonuna kadar bizimle, şu an için onları satma gibi bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

"YUSUF VE ABDÜLKADİR İÇİN AVRUPA EKİPLERİ BİZİM PEŞİMİZDE"
Yusuf ve Abdülkadir'in terbiyeli ve kolay şımarmayacak karakterlere sahip olduğuna vurgu yapan usta "Yusuf için Avrupa'dan 3 kulüp çok ciddi şekilde bastırıyor. Henüz kendilerine bir cevap vermedik ama ilgilendikleri doğru. Abdülkadir için de Avrupa kulüpleri bizden randevu istiyorlar ama onu şimdilik satmayı düşünmüyoruz çünkü henüz yolun başında" dedi.

Savunmada zaafları olduğunada dikkat çeken Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta "Savunmada zaafiyet yaşadığımız ortada. Milli takım arasında tüm teknik kadro bu zaafı ortadan kaldırmak adına yoğun bir çaba sarf ediyor" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler