SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olcay Şahan: 'Burada sevinmek karakterime yakışmazdı'

Trabzonspor'un Beşiktaş karşısındaki ilk golünü atan Olcay Şahan, maçın sonrasında konuştu. Eski takımına karşı gol atan Olcay Şahan, Beşiktaş'a karşı ilk kez rakip olduğunu ve kendisi için özel bir maç oynandığını söyledi. Olcay Şahan, attığı golün ardından sevinmemesini de 'Burada sevinmek, benim karakterime yakışmazdı' sözleriyle ifade etti.

Trabzonsporlu Olcay Şahan, eski takımı Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş tarftarının kendisine olan sevgi gösterisi hakkında konuşan Olcay Şahan, "Benim için özel bir maçtı. İlk defa burada Beşiktaş'a rakip oldum. Allah razı olsun taraftarlar beni çok hoş karşıladı. Onlara teşekkür ederim. Bu da Beşiktaş'ta iyi performans gösterdiğimden dolayı sanırım" dedi.

Maçla ilgili konuşan Olcay Şahan, "Burada 1 puan aldık. Biraz mutluyuz, biraz üzüntülüyüz. Böyle bir deplasmandan puan alıyorsan büyük takımsındır. Zorlu maçları atlattık. Şimdi artık puanları toplayacağımız maçlar başlıyor. Trabzonspor taraftarı bize inansın, bu takım çok şey başaracak. İlk yarı sonunda takımın nerede olduğunu görecekler. İki takım adına da güzel maç oldu, iki takıma da kutlamak lazım." diye konuştu.

Attığı gole sevinmemesi hakkında da konuşan Olcay Şahan "Gole sevinmemeyi maçtan önce düşünmüştüm. Attığım gollerin yarısını Vodafone Park'ta attım, yine atacağım içime doğmuştu. Fikret Orman'dan Allah razı olsun, 5 sene önce beni buraya getirdi. Burada sevinmek, benim karakterime yakışmazdı" açıklamasını yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler