SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal sabaha kadar Beşiktaş'ı izledi!

Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesinde rakibini sabaha kadar analiz ediyor. 4-3’lük Alanya şokunu telafi etmek isteyen Trabzon’un hocası, sabaha kadar taktik analizler yaptı. Önce orta alanı kazanmaları gerektiğini belirten ersun Yanal, uzaktan şutlara da dikkat çekti.

Alanyaspor'a şok bir sonuçla 4-3 mağlup olan ve hedef tahtasına konulan Ersun yanal, Beşiktaş maçı öncesi rakibini adeta ezberliyor. Beşiktaş'ın tüm maçlarını sabahın ilk ışıklarına kadar izleyen deneyimli teknik adam, yardımcılarıyla birlikte rakibin artıları ve eksiklerini çıkardı.

Yanal; Atiba, Oğuzhan ve Quaresma gibi eksiklerin kendileri için kesinlikle bir avantaj olmayacağını ifade etti. Eksik olan isimlerin yerine görev alacak futbolcuların da kaliteli oyuncular olduğunu söyleyen Ersun Yanal, Siyah-Beyazlılar’ın orta alandaki direncini kırmaları gerektiğini vurguladı.

YILDIZLARA ÖZEL GÖREV

Sosa, Kucka ve Yusuf Yazıcı’yla özel olarak görüşen deneyimli hoca, ancak topa daha fazla sahip olmaları halinde oyun üstünlüğünü alabileceklerini söyledi. Beşiktaş’ın çok fazla şut deneyen bir takım olduğunun da altını çizen Yanal “Defans bloğunda daha kalabalık olmalıyız. Orta sahayı ele geçirip, denge kurabilir ve sonra da gol bulabiliriz” dedi. Yanal ayrıca, Babel, Talisca ve Cenk’e dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. (Habertürk)

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ligde geçen hafta mağlubiyet yaşanan Beşiktaş ve Trabzonspor 1 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecekler. Beşiktaş'ın evinde, Vodafone Park'ta oynacağı maç saat 19.30'da başlayacak ve BeIN Sports kanalından canlı yayımlanacak. Beşiktaş Trabzonspor maçının hakemi olarak Fırat Aydunus açıklandı. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi dahil son 5 maçında 4 galibiyet 1 mağlubiyet alırken Trabzonspor 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet yaşadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler