SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem Usta'dan Jack Wilshere itirafı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İngiliz futbolcu Jack Wilshere hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Jack Wilshere ile görüştüklerini söyleyen Muharrem Usta, buna karşın transferi gerçekleştiremediklerini söyledi. Jack Wilshere ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini İngiliz basını ortaya çıkarmıştı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta yapılan transferler, gerçekleşmeyen transferler ve şampiyonluk şansları olmak üzere bir çok konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

61 Saat'e konuşan Trabzonspor Başknı Muharrem Usta'nın Jack Wilshere sözleri şöyle:

"Kamuoyuna az yansıdı. Ben Wilshere ile görüştüm. Önemli bir oyuncu bu sene bize kiralık gelmesi ile ilgili görüşmelerimiz oldu. İyi aşamalar kaydettik ama olmadı. Şunu gördüm ki Trabzonspor'un başarısı ortaya çıktıkça kendini daha iyi ifade etmeye çalıştıkça görüşmelerin sayısı arttıkça kaliteli iyi oyuncuları yakalama şansınız daha da artıyor. Herkes herkesle konuşuyor."

FENERBAHÇE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

İngiliz basını da Wilshere'e transferin son günü Fenerbahçe'den teklif geldiğini ancak Arsenal'in oyuncuyu bırakmadığını yazmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler