SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

140 bin Euro'ya Galatasaray'ı yıktılar!

Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Östersunds’ta, golleri atan iki oyuncunun yıllık maaşı sadece 70’er bin Euro...

Östersunds karşısında sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'ın kadro değeri ile rakibinin değeri arasında dağlar kadar fark var. Cim Bom'un yaklaşık kadro değeri 100 milyon Euro… İsveç ekibinin ise 3 milyon Euro… Yani Aslan, tüm kadrosu bir futbolcu maaşına denk gelen Östersunds'a boyun eğdi. Ev sahibi takımın gollerini atan iki ismin de yıllık maaşları ise 70'er bin Euro (Toplam 140 bin Euro)...

90 DAKİKA BOYUNCA SADECE ÜÇ İSABETLİ ŞUT

Galatasaray İsveç temsilcisi karşısında o kadar etkisizdi ki koskoca 90 dakika boyunca sadece üç isabetli şut bulabildi. İlk isabetli şut ise 36. dakikada Selçuk İnan'ın serbest vuruşundan geldi. Ev sahibi Östersunds ise 6-7 tehlikeli pozisyon yarattı. Bunların üçünde çerçerçeveyi bulmaya başarken, iki kez kaleci Muslera'yı avladı.

20 TEMMUZ'DAKİ RÖVANŞTA 3-0 LAZIM

İsveç temsilcisi Östersunds'u 20 Temmuz'da Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak olan Galatasaray, rakibini 3-0 yendiği takdirde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yükselecek. 2-0'da maç uzatmalara, gerekirse penaltılara giderken 3-1 ve 4-2 gibi iki farklı gollü Cim Bom galibiyetlerinde gülen taraf konuk takım olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler