SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edin Visca imzaya yakın

Trabzonspor'da Edin Visca ateşi tekrar alevlendi... Başkan Muharrem Usta, dün İstanbul’da hem yıldız oyuncuyla hem de Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Transferin kısa zamanda bitme olasılığı çok yüksek. Yurt dışı temaslarında da kritik haftaya giriliyor. Medel’den haber bekleniyor, Junuzovic cephesinde Werder Bremen’in teklife yanıtı salı günü gelecek. Serdar Taşçı da yine gündemde.

Edin Visca, artık Medipol Başakşehir’den ayrılmak istediğini belirtmiş, bu doğrultuda da Trabzonspor devreye girmişti.

Ancak ilerleyen süreçte Başakşehir’in talep ettiği astronomik rakamlar sebebiyle Bordo-Mavililer transferi askıya almıştı.

Artık bu konunun tamamen kapandığı düşünülürken, Bosnalı futbolcunun Başakşehir yönetimine yaptığı, “Size hiçbir problem çıkarmadım. Trabzonspor beni, ben de Trabzonspor’u istiyorum. Lütfen kolaylık yapın” çağrısı transfer defterini tekrar açtı.

Karadeniz ekibinin başkanı Muharrem Usta, dün İstanbul’da hem Visca hem de Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Transferde en olumlu adımların atıldığı bu görüşmelerin bu hafta ortasına kadar imzaya dönüşmesi bekleniyor.

MEDEL HABER VERECEK

Tatilde olan Medel’in Trabzonspor’a verdiği süre bu hafta başında dolacak. Konfederasyon Kupası sonrasında tatile çıkan Şilili oyuncunun kararına göre Bordo-Mavililer’in yol haritası şekillenecek. Teknik direktör Ersun Yanal, hem stoper hem de ön libero bölgesinde oynayabildiği için Inter’in deneyimli ismini istiyor.

[Medipol Başakşehir'de Chedjou şoku!](https://www.mynet.com/medipol-basaksehirde-chedjou-soku-112359-myspor)

JUNUZOVİC’TEN MüJDE

Trabzonspor, tıpkı Kucka transferinde olduğu gibi Junuzovic işinde de oyuncunun kendisiyle her konuda anlaştı. Ancak Werder Bremen’in ‘tok satıcı’ tavrı, konunun bu kadar uzamasına sebep oldu. Karadeniz ekibinin, 10 numara pozisyonunda oynayan Avusturyalı futbolcu için son olarak 4.5 milyon Euro’ya (18.5 milyon TL) kadar çıktığı gelen haberler arasında. Werder Bremen’in salı günü yanıt vereceği öğrenildi.

TAŞÇI LiSTEDEN DÜŞMÜYOR

Medel’de olası bir son dakika pürüzü sebebiyle Serdar Taşçı, stoper listesinden hiç düşmüyor. Spartak Moskova’nın son dakikada yaptığı, “Sözleşme uzatalım” teklifi yüzünden aklı karışan deneyimli savunmacıyla dirsek temasının korunduğu ifade edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler