SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Yazıcı yeni sezonda 61 numarayı giyecek

Önce, sezonun ikinci yarısında bulduğu forma şansını değerlendirdi, müthiş işlere imza attı. Bu formu Yusuf Yazıcı’yı A Milli Takım’a kadar taşıdı, tüm Türkiye’nin alkışını aldı. Yönetim ücretinde iyileştirme dışında genç yıldıza bir jest de Trabzonlular için çok değerli olan 61 numaralı formayı vererek yapmayı planlıyor.

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısıyla birlikte başlayan çıkışın en önemli aktörlerinden biri Yusuf Yazıcı olmuş, alt yapıdan yetişen 20 yaşındaki oyuncu, ortaya koyduğu müthiş performansla Bordo-Mavililer’in 11’inde vazgeçilmez olmuştu. Yusuf’un istikrarlı formu onu A Milli Takım’a kadar taşıdı ve 4-1 kazanılan Kosova maçında ilk kez giydiği Ay Yıldızlı formayla bir de gol atmıştı.

2022'YE KADAR UZATMIŞTI

Karadeniz ekibinin yönetimi, oyuncusunun performansını ödüllendirmeye devam etmekte kararlı. 2022’ye kadar mukavelesi olan ve şu an için yıllık 250 bin TL garanti ücrete oynayan ve imza sürecinde bir de ev hediye edilen yıldıza bu defa en az yüzde 100 oranında iyileştirme yapılacak. Yönetimin başarıya karşılık jesti sadece bununla da sınırlı olmayacak. Yusuf Yazıcı’ya yeni sezonda Trabzonspor ve Trabzonlular için sembolik anlamı büyük olan 61 numaralı formanın da verilmesi planlanıyor.

GÖKDENİZ VE YATTARA...

Trabzonspor’da daha önce camia için ayrı bir yeri olan 61 numaralı formayı Gökdeniz Karadeniz, İbrahima Yattara, Barış Memiş ve Zeki Yavru gibi isimler terletmişti. Yusuf Yazıcı, eğer 61 numarayı sırtına geçirirse tarihte şimdiden iz bırakmış olacak.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler