SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal iki Beşiktaşlıyı istiyor

Trabzonspor'da Ersun Yanal, Olcay Şahan'ın ardından Beşiktaşlı iki yıldızı daha kadrosunda görmek istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, West Ham'da kiralık olarak forma giyen ve Siyah-Beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Gökhan İnler'in transfer edilmesi için yönetimle görüştü ve çalışmalar başladı.

Devre arasında Beşiktaş'tan transfer ettiği Olcay Şahan'dan çok büyük bir katkı alan Trabzonspor gözünü birkez daha Siyah-Beyazlı kulübe dikti.

ERSUN YANAL ÇOK İSTİYOR

Trabzonspor'un hedefinde bu kez iki Gökhan bulunuyor... Bordo-Mavili yönetim, Beşiktaş'ta forma bulamayan Gökhan İnler ve sezonu West Ham United'ta kiralık geçiren Gökhan Töre'yi kadrosuna katmak için girişimlere start verdi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da kadrosunda görmeyi çok istediği iki yıldız için Beşiktaş'la masaya oturan Trabzonspor resmi teklifini yaptı.

UEFA FAKTÖRÜ

UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması gereği oyuncu satmak zorunda olan Beşiktaş eğer Trabzonspor'dan iyi bir teklif gelmesi durumunda iki futbolcuyu da elden çıkarmaya sıcak bakıyor.


Yerel Seçim 2024

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler