SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan Vagner Love bombası

Özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performansla Alanyaspor’un Süper Lig’e tutunmasında başrol oynayan Vagner Love, Akdeniz ekibinde adeta küllerinden doğdu. Adı bir süredir Fenerbahçe’yle anılan Vagner Love’a gelecek sezon kadrosuna en az iki kaliteli golcü kazandırmak isteyen Trabzonspor da talip oldu.

Son yıllarda kariyeri baş aşağı giden Vagner Love, Alanyaspor'la çıktığı 25 karşılaşmaya 18 gol, 2 asistlik muhteşem bir istatistik sığdırdı. Turuncu-Yeşilliler'le gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcuya bu performansın ardından adeta teklif yağmaya başladı.

Adı bir süredir Fenerbahçe’yle anılan Vagner Love’a gelecek sezon kadrosuna en az iki kaliteli golcü kazandırmak isteyen Trabzonspor da talip oldu. Başkan Muharrem Usta’nın bu oyuncuyla ilgili Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşeceği öğrenilirken Vagner Love’a asıl talibin ise Katar’dan olduğu öğrenildi.

Al-Sadd’ın listesinde

Yaptığı sansasyonel transferlerle gündeme sıkça gelen Al-Sadd’ın da Love için devreye girdiği ifade edildi. Katar Ligi’ni ikinci bitiren kulübün, Alanyaspor’un kapısını yüksek bir teklifle çalacağı gelen haberler arasında.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler