SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'ın orta saha için ilk tercini Popov

Ersun Yanal, CSKA Moskova’da forma giyen 30 yaşındaki Sırp yıldız Zoran Tosic, 29 yaşındaki İsrailli Bibras Natcho ve 29 yaşındaki Bulgar İvelin Popov üçlüsüne kilitlenmiş durumda.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan ve 50. yılda şampiyonluk için mücadele edecek bir takım kurmak için harekete geçen bordo-mavililer, rotasını ilk olarak Rusya'ya çevirdi.

Devre arası transferlerindeki başarısının ardından gelecek sezonun planlaması için de tek yetkili olan teknik direktör Ersun Yanal, CSKA Moskova'dan 30 yaşındaki Sırp yıldız Zoran Tosic, 29 yaşındaki İsrailli Bibras Natcho ve Spartak Moskova'dan 29 yaşındaki Bulgar oyuncu İvelin Popov üçlüsüne kilitlenmiş durumda.

Yanal, 10 numara pozisyonu için Popov'un ismini liste başı yaparken, oyuncunun kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesinin bulunması bu transferdeki en büyük engel olarak görünüyor. Yanal'ın, Rusya pazarındaki bir diğer gözdesi ise Tosic... Sağ açık orjinli bir oyuncu olmasına rağmen orta sahanın her bölgesinde başarı ile oynayan Tosic'in ise sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Oyuncu ile şimdiden temasa geçen bordo-mavililerin bu transferi sonuçlandırmasına kesin gözü ile bakılıyor.

NATCHO ÇİFT YÖNLÜ OYUNCU

CSKA Moskova forması giyen Bibras Natcho da Ersun Yanal'ın yeni sezonda takımında görmek istediği isimlerden. İsrailli oyuncuyu orta alanda çift yönlü olarak değerlendirmeyi planlayan Yanal'ın bu transfer için de ısrarcı olduğu biliniyor. Gelecek sezon oyuncunun sözleşmesinin bitecek olmasını iyi değerlendirmek isteyen bordo- mavililer, bu 3 futbolcunun durumuna göre transfer listesinde bulunan diğer isimlere yönelecek.

FORVETE BACCA

Trabzonspor yeni sezon için yeni yıldızlara gözünü dikti. Savunma ve orta saha için tercihlerini netleştiren teknik direktör Ersun Yanal, kesenin ağzının açılacağı forvet konusunda da flaş bir isme göz koydu. O golcünün adı Milan’ın dünyaca ünlü yıldızı Carlos Bacca...

En uygun zaman

Aslında bu isim yabancı sayılmaz. Çünkü Yanal, bir önceki Trabzonspor döneminde de yıldız futbolcuyu istemiş ancak Sevilla, tercihini Milan kulübünden yana kullanmıştı. Şimdi ise şartlar bu transfer için daha uygun. Zira İtalyan ekibini Çinliler satın aldı ve yeni sezon için çok ses getirecek transferler planlıyorlar. Yani Milan’da büyük bir kadro revizyonu yaşanması bekleniyor. Çizme’de beklediğini bulamayan Carlos Bacca’nın da gelebilecek cazip teklife olumlu yaklaşması söz konusu.

Usta bitirecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın en kısa sürede bu transfer için Milan’ın kapısını çalıp resmi teklifi yapacağı öğrenildi. O teklif de büyük ihtimalle satın alma opsiyonlu kiralama olacak. Oyuncu ikna edilirse yıllık ücretinin bir kısmının Milan tarafindan karşılanması da ihtimal dahilinde. Menacerler arası görüşmeler her an başlayabilir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler