SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral'a saldırı!

Trabzonspor'un 0-0 beraberlikle ayrıldığı Gençlerbirliği maçının ardından protokol tribünü çıkışında olaylar çıktı. Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, bir grup taraftarlarla tartışma yaşadı. Araya insanların girmesi ile olay büyümeden sonlandırıldı.

Trabzonspor - Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, protokol tribününde saldırıya uğradı.

'Taraftar güdümlü olmaktan kurtaracağız'

Gökhan Saral, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Birçok kişiydiler, üstüme yürüdüler ve saldırdılar. Trabzonspor'u taraftar güdümlü kulüp olmaktan kurtaracağız. Taraftar istiyor diye hareket etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yaşanan saldırıda herhangi bir yaralanmanın olduğu öğrenildi.

Kulüpten açıklama geldi

Trabzonspor Kulübü’nden, Gençlerbirliği maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapıldı. Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada,

“Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı sonrasında bazı kişilerle yönetim kurulu üyemiz Gökhan Saral arasında sözlü bir tartışma yaşanmıştır. Ancak bazı basın organlarında iddia edildiği şekilde fiziki bir müdahale söz konusu olmamıştır. Yönetim kurulu üyemize yönelik bu sözlü saldırı adli mercilere intikal etmiş olup konu ayrıca kulübümüz tarafından da incelenmeye alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler