SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'a 5'i 1 yerde!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın listesinde yurt içinden de yurt dışından da isimler var, ancak hepsi tanıdık...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın listesinde yurt içinden de yurt dışından da isimler var, ancak hepsi tanıdık... Hem Başkan Usta’nın hem de Yanal’ın 1 numaralı forvet adayı Burak Yılmaz. Orta sahaya düşünülen futbolcular ise Süper Lig’den Tolgay Arslan ve Badou Ndiaye. Stoperde Serdar Taşçı ön plana çıkarken, Kayserispor’da müthiş bir sezon geçiren ve A Milli Takım’a kadar yükselen Deniz Türüç de gündemde. İşte bu oyunculardaki son durum...

1) Burak Yılmaz

Çin’de Beijing Guoan forması giyen ve çıktığı 4 lig maçında 4 gol atan Burak Yılmaz konusunda temaslar yaklaşık 1-1.5 ay öncesi başladı. Yıldız futbolcu kendisine teklif geldiğini doğrularken, dönmeye sıcak. Ancak yüksek maliyeti sıkıntı yaratıyor. Başkan Muharrem Usta, ücretinin yarısını yani 3.5 milyon Euro’luk bölümü Çin kulübü karşılarsa Burak’ı getirmek istiyor.

2) Tolgay Arslan

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlığı döneminde Trabzonspor’un kapısından dönen Tolgay Arslan, devre arasında da çok istenmişti ancak transferi olmamıştı. Teknik direktör Ersun Yanal, gurbetçi futbolcuyu olmazsa olmaz görüyor ve mutlaka alınmasını istiyor. Tolgay geçtiğimiz günlerde, “Beşiktaş’ta mutluyum” şeklinde açıklama yapmasına rağmen Fırtına’nın bu oyuncudan vazgeçme niyeti yok.

3) Badou Ndiaye

Osmanlıspor’un ofansif orta saha oyuncusu Badou Ndiaye’nin transferinde yönetim büyük mesafe katetti. Bordo-Mavililer, para artı takas önerisiyle işi bitirmek istiyor. Şu an Başkent ekibinde kiralık oynayan Aykut Demir’in yanı sıra Aytaç Kara gönderilecek, üzerine de bir miktar para verilecek. 27 yaşındaki Senegalli futbolcu 2 sezondur Osmanlı’da sergilediği performansla parmak ısırtıyor.

4) Serdar Taşçı

Son 2 senedir Karadeniz ekibinin sürekli listesine giren Serdar Taşçı yine yakından takip ediliyor. 29 yaşındaki gurbetçi futbolcu bu sezon sakatlık sorununu tamamen aşarken, Rusya’da Spartak Moskova formasıyla 13 maça çıktı. 30 Mayıs’ta sözleşmesi biteceği için Serdar’ın şartları uygun. Almanya Milli Takımı’nda 15 kez görev yapan başarılı stoperi bizzat Ersun Yanal ikna edecek.

5) Deniz Türüç

Kayserispor formasıyla müthiş bir dönem geçiren Deniz Türüç, 26 lig maçında attığı 8 gol ve yaptığı 9 asistle dikkat çekiyor. A Milli Takım’a kadar yükselen gurbetçi kanat oyuncusu, forvet arkasında da görev yapabiliyor. Trabzonspor, devre arasında Deniz için Kayseri’nin kapısını çalarken, “Sezon sonunda görüşelim” cevabını almıştı. 24 yaşındaki Deniz’in transferi lig bitiminde netleşecek.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler