SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rodallega: 'Aklımdan çıkaramıyorum'

Beşiktaş maçında santradan çektiği enfes füze direkten dönen Trabzonspor’un yıldızı Hugo Rodallega, "Gol olsa her şey değişirdi, olmadı. O anı hala aklımdan çıkaramıyorum" şeklinde konuştu. Yıldız oyuncu Avrupa kupalarına katılma hakkında ise "Beşiktaş maçını kazansaydık, Avrupa’ya gitme yolunda büyük bir engeli aşmış olurduk. Çok iyi takımız, Avrupa’yı hak ediyoruz. Antalya maçıyla yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz" dedi.

Unutulmaz maçta Trabzon’u 3-2 öne geçiren golü atan Hugo Rodallega, skor 3-3’e geldikten sonra santradan çektiği inanılmaz şutun üst direkten geri gelmesinin ve devamında mücadeleyi 4-3 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor...

52 metreden gönderdiği füzeyle gecenin hareketini yapan Kolombiyalı forvet, “Maç bitti, hala o an aklımda... Gol olsaydı, her şey değişir, kazanırdık. Çok üzgünüm. Taraftarımızı sevindirmek, galibiyet armağan etmek isterdik. Olmayınca olmuyor” yorumunu yaptı.

Kalan maçları kazanıp Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek istediklerini dile getiren Rodallega, şöyle devam etti: “Beşiktaş maçını kazansaydık, Avrupa’ya gitme yolunda büyük bir engeli aşmış olurduk. Çok iyi takımız, Avrupa’yı hak ediyoruz. Antalya maçıyla yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz.”

(Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler