SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal: 'Üzgün değil, futbol adına mutluyum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'a 4-3 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. tecrübeli teknik adam "Üzgün değilim. Futbol adına çok mutluyum. Futbol bu atmosferlerde güzel. İki takımı da kutluyorum. Beşiktaş toparlanma sürecinin 4. sezonunda şampiyon oldu. Beşiktaş Türkiye'nin en donanımlı takımı bunu hak ediyorlar. Biz yolun başındayız. Çok güçlü bir takımla oynadık" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından futbol adına sevinçli olduğunu söyleyerek Beşiktaş'tan örnek verdi ve sabır istedi.

Ersun Yanal'ın maç sonu açıklamaları:

"Üzgün değilim. Futbol adına çok mutluyum. Futbol bu atmosferlerde güzel. İki takımı da kutluyorum. Beşiktaş toparlanma sürecinin 4. sezonunda şampiyon oldu. Beşiktaş Türkiye'nin en donanımlı takımı bunu hak ediyorlar. Biz yolun başındayız. Çok güçlü bir takımla oynadık."

"Türk futbolu kazanıyor"

"Biz bugün çok şey kazandık. Taraftarın desteğini ve güvenini kazanıyoruz. Türk futbolu kazanıyor. Umarım bunu devam ettirecek anlayışlar olur. Bir takım yaratmak kolay değil."

"3 gol yemiştik"

"İlk yarıda ligi 18 puanla kapattık. Şu an 26 puan topladık ve 3 gol yemiştik bugün 7'ye çıktı. Başkan, yönetim, ben ve oyuncularımın bir duruşu var bu duruşu bozmuyoruz. Ekonomimiz düzgün, iyi transferler yapıyoruz, gelişiyoruz. Bizim takım Trabzon'da olmayı seven bir takım."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler