SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'un 2017 büyüsünü Beşiktaş bozdu

Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Her iki takımında muhteşem performans sergilediği karşılaşmada Siyah-Beyazlılar sahadan 4-3 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bordo-Mavililer yeni stadı Medicalpark Arena'da ilk kez kalesinde gol görürken 2017 yılında da ilk mağlubiyetini almış oldu.

Ligin ilk yarısında sıkıntılı dönem geçiren bordo-mavililer, 2017 yılında lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere çıktığı 13. resmi maçta mağlubiyetle tanıştı.

Karadeniz ekibi, ligde Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Çaykur Rizespor'u 1-0, Gaziantepspor'u 4-0, Akhisar Belediyespor'u 3-1 ve Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederken Aytemiz Alanyaspor ile 0-0, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Karadeniz ekibi, Atiker Konyaspor'u sahasında 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş maçından önceki 12 resmi maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, siyah-beyazlı ekip karşısında yenilmezlik unvanını sürdüremedi.

Beşiktaş, önemli engeli aştı
Beşiktaş, maçın uzatma bölümünde gelen galibiyet golüyle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

Puanını 61'e yükselten siyah-beyazlılar, 1 maç eksiği bulunan en yakın rakibi Medipol Başakşehir ile de puan farkını 8'e çıkardı.

Medical Park'ta ilk golü yedi
Trabzonspor, yeni stadı Medical Park Arena'daki 5. maçında Beşiktaş karşısında kalesinde ilk kez gol gördü.

Bordo-mavili ekip Medical Park Arena'da daha önce çıktığı maçlarda, Gaziantepspor'u 4-0, Galatasaray'ı 2-0, Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Yeni stadındaki ilk 4 maçta kalesinde gol görmeyen bordo-mavililer, siyah-beyazlı ekip karşısında 4 gole engel olamadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler