SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Badou Ndiaye ile prensip anlaşmasına vardı

Bir yandan Avrupa mücadelesi veren Bordo-Mavililer, diğer taraftan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fırtına, devre arasında da çok istediği Osmanlıspor’un yıldız orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile prensipte anlaştı. Lig bitince imzalar atılacak.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro yaratmak isteyen Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transfer sezonunu erken açtı. Usta’nın talimatıyla görüşmelere erkenden başlayan Bordo-Mavililer, ilk takviyeyi orta sahaya yapıyor. Anlaşmaya varılan isim ise hiç yabancı değil: Badou Ndiaye.

Devre arasında da Fırtına’nın çok istediği ancak Osmanlıspor’un yerine adam alamayınca transferine onay vermediği 27 yaşındaki Ndiaye bu kez Trabzonsporlu olacak. Karadeniz ekibi, orta sahanın merkezinde hücuma dönük görev yapan Senegalli futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardı. Ndiaye Bordo-Mavili formayı giymeyi kabul ederken, lig biter bitmez imzaların atılacağı belirtildi.

Takas artı para formülü

1 senelik sözleşmesi kalan Ndiaye’nin bonservisi ise takas artı para formülüyle alınacak. Trabzonspor’un Başkent ekibinde kiralık oynayan Aykut Demir’in yanı sıra bazı oyuncuları Osmanlıspor’a önereceği, üzerine de para ödeyeceği öğrenildi. 2 sezondur Osmanlı’da müthiş bir performans sergileyen ve oyun tarzıyla klasik bir 10 numaranın dışına çıkan Ndiaye, hem forvet arkasında hem de merkezde görev yapabiliyor. (Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler