SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Gökhan Töre için teklif yapacak

Trabzonspor, Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ın ardından siyah beyazlı takımın diğer yıldızı Gökhan Töre'ye de talip oldu.

Sunderland'e Tolgay Arslan'ı verip Jeremain Lens'i almayı düşünen Beşiktaş'ta sezonu sakat geçiren Gökhan Töre bir anda boşa çıkıyor... Teknik direktör Şenol Güneş'in pek de sıcak bakmadığı gurbetçi oyuncu için sürpriz talep ise Trabzonspor'dan geldi. Bir süredir Tolgay Arslan'ı isteyen Başkan Muharrem Usta, yaşanan son gelişmeler ışığında Tolgay Arslan konusunda ısrar etmektense Töre'ye yönelmenin daha mantıklı olacağına karar verdi.

Fotospor'un haberine göre; bordo-mavililerin Tolgay Arslan konusunda yaşanacak gelişmelere göre Gökhan Töre'yi isteyebilecekleri bildirildi.

GÖKHAN TÖRE KİMDİR?

25 yaşındaki Gökhan Töre, futbola Leverkusen altyapısında başladı. Daha sonra Chelsea altyapısına geçti. Chelsea'den Hamburg'a geçen Gökhan Töre, sonrasında Rubin Kazan'a 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Rusya'da umduğunu bulamayan Gökhan Töre, 2013 yılında Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Bir yıl Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Gökhan Töre'nin bonservisi, sene sonunda 4.5 milyon Euro karşılığında alındı.

Gökhan Töre, 2016'nın Temmuz ayında ise West Ham United'ın yolunu tuttu. Beşiktaş, 3 milyon Euro bedel karşılığında Gökhan Töre'yi İngiliz kulübüne kiraladı. Ancak Gökhan Töre, Ada'da yaşadığı sakatlık sonrasında bir türlü kendine gelemedi. West Ham United, Gökhan Töre'nin bonservisini almama kararı aldı.

Gökhan Töre'nin Beşiktaş ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Gökhan Töre'nin transfermarkt değeri 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler