SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rodallega: 'Benim ilacım gol'

Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Rodallega, eski takımı Akhisar’a karşı oynayacağı karşılaşmada gol atmak istediğini söyledi.

Trabzonspor’un Kolombiyalı forveti, eski takımı Akhisar’a karşı oynayacağı karşılaşmada gol atmak istediğini söyledi. 32 yaşındaki yıldız, “Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmak istemiyorum. Golcüler gol attıkça açılırlar. Benim de ilacım gol” ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavililer’in devre arasında Akhisar’dan aldığı Hugo Rodallega, eski takımına karşı oynayacağı karşılaşma öncesi iddialı mesajlar verdi.

Trabzon’a çabuk adapte olduğunu fakat skora yeteri katkı sağlayamadığını söyleyen Kolombiyalı yıldız, kalan haftalarda atacağı gollerle takımını üst sıralara taşımayı hedeflediğini ifade etti. Akhisar maçı nedeniyle heyecanlı olduğunu ifade eden Rodallega, Manisa ekibinin kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

‘ABARTMADAN SEVİNİRİM’

Akhisar’da güzel günler geçirdiğini ancak Trabzon gibi büyük kulübe geldiği için de mutlu olduğunu ifade eden Rodellega,
yarınki karşılaşmada gol atması durumunda sevineceğini söyledi. 32 yaşındaki forvet, “Bizler profesyoneliz. Eski takımıma karşı ilk kez rakip oldum, ben de gereğini yapıp golümü atmak zorundayım. Gol attıktan sonra tabii ki sevinirim ama kesinlikle abartmam. Trabzonspor taraftarlarının desteğini bekliyorum. Banan güvenenlerin yüzünü kara çıkartmak istemiyorum. Golcüler gol attıkça açılırlar. Benim de ilacım gol. Şuan gayet iyi durumdayım. Yavaş yavaş ağırlığımı koyup Rodellega’yı herkese göstereceğim” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler