SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan 4 bomba birden

Trabzonspor gelecek sezon şampiyon kadro kurmak için şimdiden kolları sıvadı. Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon yerli yıldızlar ile iskeleti tamamlamayı ve üzerine 2-3 yabancı katmayı amaçlıyor...

Tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan sağ kanat Tunay Torun ile de sezon sonu için söz kesildi.

Bordo-mavili yönetim, Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın en büyük kozlarından biri olan Deniz Türüç'le gelecek sezon için el sıkıştı. Trabzonspor, yıldız oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak için büyük çaba harcamıştı.

Ersun Yanal'ın, Çin'in Beijing Guoan takımından ayrılmaya çalışan Burak Yılmaz ile görüştüğü ve 3 yıllık anlaşma için el sıkıştığı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, Burak Yılmaz'ın hem Trabzonspor da hem de Galatasaray'da en iyi anlaştığı isim Selçuk İnan ile de görüştü.

Yanal 'ın, G.Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ve yıllık 3 milyon euro ücreti ile içerde 2 milyon euro'yu bulan alacağı bulunması nedeniyle gidişine sarı-kırmızılı kulübün de onay verdiği 32 yaşındaki orta saha ile görüştüğü öğrenildi. Selçuk'un Trabzon'un teklifine 'evet' dediği Ersun Yanal'ın Burak ile yıldız oyuncuyu takımın liderlerinden yapmayı planladığı belirtildi.

SELÇUK İNAN'IN DURUMU!

Trabzonspor'a emek veren bir diğer isim olan Selçuk İnan için ise camiada aynı yorumlar yapılmıyor. Selçuk'un özellikle Galatasaray'a giderken serbest kalmayı beklediği, kulübe para kazandırmadan ayrıldığı hatırlatılırken, kaptanı olduğu Sarı Kırmızılılar'dan ayrılması halinde dönüşünde kendisine mesafeli yaklaşılacağı yorumları yapılıyor.

SON KARAR YANAL'IN

Önümüzdeki sezon her yönüyle zirve mücadelesi verecek bir takım oluşturmanın arayışında olan Ersun Yanal, iki ismin transferi konusunda son karar mercii olacak. Yönetim'de de özellikle Selçuk'la ilgili benzer endişeler yaşanırken, tecrübeli teknik adamın hem oyuncuları hem de yöneticileri ikna etme gücü ve isteği bu transferlerde etkin rol oynayacak. Ersun Yanal'ın bütün sorumluluğu güvendiği bu iki isme vermeyi ve yeni bir şampiyonluk için iskeleti Selçuk ve Burak etrafında kurmayı isteyebileceği değerlendiriliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler