SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Yazıcı, Mehmet Ekici'yi yerle bir etti!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına mükemmel bir başlangıç yapan Trabzonspor'da genç yıldız Yusuf Yazıcı, sergilediği performansla Mehmet Ekici'yi geride bıraktı.

Spor Toto Süper Lig 23. haftasında Trabzonspor sahasında Karabükspor'u konuk etti. 55. dakikada Okay'ın golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor'da asist bir diğer genç yıldız Yusuf Yazıcı'dan geldi.

Yusuf Yazıcı böylelikle Trabzonspor formasıyla takımına olan başarılı katkısını devam ettirdi. Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın gol ve asistleri Trabzonspor'un sözleşmesini yenilediği genç yıldız Yusuf Yazıcı, Karabükspor maçında Okay Yokuşlu'nun attığı golde asisti yapan isim olurken, bu sezon 7 lig maçında 5 gole doğrudan katkıda bulunarak başarısını devam ettirdi.

Yusuf Yazıcı ayrıca bu sezon Trabzonspor formasıyla 19 maçta 3 gol atan ve 1 asist yapan Mehmet Ekici'ye de performansıyla önemli bir farkla geride bıraktı. Ersun Yanal'dan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı için övgü dolu sözler Ersun Yanal sözleşmesi yenilenen genç yıldız Yusuf Yazıcı için de önemli açıklamalarda bulundu. Yanal, "Trabzon'un tarihine bakarsak hem ülkeye, hem kendi takımına olağanüstü oyuncular kazandırmış bir alt yapıya sahip. Yusuf Yazıcı gibi oyuncuların kıymetini bilecek bir takım. Özellikle ofansif oyunlarda.

Yusuf henüz 19 yaşında ve önünde uzun süreç var. Bu uzun süreç için böyle bir imza atıldı. Onu hem Türk futboluna, hem de Trabzonspor'a kazandırmak için imza atıldı. Yusuf da her gün bunun üzerine koymak için sahaya çıkmalı ve o kafa yapısına sahip. Yavaş yavaş o da bazen oynayarak, bazen oturarak, bazen zorlayarak bu basamakları çıkacağına inandığımız değerli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler