SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Selçuk İnan için devreye girdi

Trabzonspor'un en büyük eksiği orta sahanın ortasında oyun aklı... Galatasaray'da ise hem yönetimin, hem taraftarın, hem de teknik direktörün istemediği isim Selçuk İnan... Tüm bu gelişmelerin ışığında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Selçuk İnan'la, Manisa'da beraber çalışan, daha sonra Trabzonspor'a aldıran ve milli takıma kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan Ersun Yanal bir kez daha devrede... Burak Yılmaz'la Muharrem Usta'nın görüştüğünün ortaya çıkmasından sonra Başkan'ın sürpriz bir görüşme daha yaptığı bildirildi.

Sezon başında bir ara Galatasaray'dan ayrılması gündeme geldiği dönemde Ersun Yanal'ın görüştüğü ve Trabzon'a davet ettiği Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'la Usta, İstanbul'da bir araya geldi. Usta'nın Altıparmak'la yaptığı görüşme aslında Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgiliydi.

Başkan Usta'ya konuyu açan da Selçuk'un menajeri Menajer, Selçuk'un rahatsızlığından bahsetti. Trabzon'a dönmesi durumunda taraftarın nasıl bir tepki vereceği konusunda Başkan Usta'dan fikir aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler