SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onazi Çin'den gelen teklifi reddetti

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Onazi, Çin'den gelen teklifleri Trabzon'da kalmak için reddetme kararı aldığını açıkladı.

24 yaşındaki Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi'nin Çin'e milli takımının kaptanı Obi Mikel'in yanına gideceği iddiaları son günlerde Afrika basınında seslendiriliyordu.

Nijerya medyasından Naij'in haberine göre Onazi, Avrupa'daki hedefleri için Çin'deki Nijeryalı futbolcular arasına katılmayacağını açıkladı. "Gelen cömert tekliflere rağmen son kararım Çin'e gitmemek" diyen Onazi, "Daha Avrupa'da başaracağım çok şey var. Aklım burada. Avrupa'da daha büyük bir oyuncu olmaya odaklıyım. Ayrılmadan buradaki hedeflerime ulaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Çin ekipleri paraya önem verdiğimi düşünerek teklifi sürekli olarak artırdılar ama şu an için kabul etmedim" ifadesini kullanan Onazi, "Buradaki hedeflerime odaklanıp daha iyi fırsatların önüme çıkmasına konsantre oluyorum" dedi.

Onazi özellikle Olcay ve Yusuf Yazıcı'nın ikinci yarıda ilk 11'e yerleşmesiyle bu iki oyuncuyla kurduğu üçlü sayesinde yükselttiği performansıyla son haftalarda bordo-mavili formayla dikkat çekiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler