SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiker Konyaspor 1 - 1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. 47. dakikada Rangelov ile öne geçen ev sahibi ekibin golüne Bordo-Mavililer 54. dakikada Rodallega ile karşılık verdi ve zorlu karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçtan dakikalar:

10. dakikada Atiker Konyaspor gole yaklaştı. Halil İbrahim Sönmez'in soldan pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Volkan Fındıklı'nın plase vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Onur Recep Kıvrak'ın müdahalesinin ardından üst direğe çarparak kornere gitti.

15. dakikada Douglas'ın soldan ortasında ceza yayında topla buluşan Rangelov'un şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak meşin yuvarlağı kontrol etti.

20. dakikada hızlı gelişen Atiker Konyaspor atağında, orta sahadan aldığı topla ceza yayına kadar gelen Rangelov, topu sol çaprazda müsait durumdaki Hadziahmetovic'e çıkardı. Bu futbolcunun plase vuruşunda, meşin yuvarlağa müdahale eden kaleci Onur Recep Kıvrak gole izin vermedi. Bordo-mavili savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.

26. dakikada Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Onazi'nin şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.

İkinci yarı golle başladı. 47. dakikada tehlikeli bir noktadan frikik kazanan Konyaspor'da Rangelov mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

54. dakikada Olcay Şahan ceza sahası sağından rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi. yıldız futbolcu pasında topu Rodallega ile buluşturdu ve kolombiyalı golcü düzgün bir vuruşla durumu 1-1- getiren golü kaydetti.

65. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf Yazıcı sol ayağıyla sert bir şut çıkardı fakat çerçeveyi bulamadı.

75. dakikada Pereira Olcay ile verkaç yaptıktan sonra ceza sahasına girdi. Portekizli futbolcu sol çaprazdan sert bir çekti fakat topu auta gönderdi.

78. dakikada Yusuf'un topuk pasında Olcay gelişine vurdu ama bu şut da kaleyi bulmadı.

84. dakikada Douglas'ın kullandığı serbest vuruş direkte patladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Atiker Konyaspor 1 - 1 Trabzonspor
Stat: Konya Büyükşehir Belediye
Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Olguncan, Mehmet Cem Hanoğlu
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Jonsson (Dk.66 Ali Çamdalı), Volkan Fındıklı, Halil İbrahim Sönmez (Dk.46 Riad Bajic), Hadziahmetovic, Fofana, Rangelov (Dk.89 Milosevic)
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş (Dk.46 Aytaç Kara), Mas, Medjani, Onazi (Dk.89 Zeki Yavru), Castillo (Dk.83 Bero), Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Rodallega
Goller: Dk.47 Rangelov (Atiker Konyaspor), Dk.54 Rodallega (Trabzonspor)
Sarı kart: Dk.6 Mustafa Akbaş (Trabzonspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler