SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor

Trabzonspor yönetimi, son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Bordo mavili yönetim daha önce, genç oyuncunun A takımla çalışmalara başladığı dönemde asgari ücret üzerinden olan maaşını aylık 5 bin TL'ye yükseltmişti. Ancak genç oyuncunun ortaya koyduğu başarılı performans bordo mavili yönetimi harekete geçirdi.

Yusuf Yazıcı'yla yeni bir sözleşme konusunda hazırlıklarını yapan Trabzonspor yönetimi oyuncunun süreçten olumsuz etkilenmesini istemiyor. Futbol dışı gelişmelerle futbolcunun konsantrasyonunun bozulmasını istemeyen yönetim, sezon sonuna doğru genç oyuncuyla masaya oturacak. Yapılacak olan sözleşmede oyuncunun ücretinde ciddi bir düzenleme yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan 3 maçlık seride 9 puan toplayan Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyetten rehavet uyarısı geldi. Sezonun 2. yarısına güzel bir başlangıç yaptıklarının altını çizen yönetim, oyunculara Osmanlıspor maçının sezonun önemli 90 dakikası olduğunu vurguladı.

Şu an için sezon sonunda ulaşılacak nihai hedeften ise yukarıya tırmanışın çok daha önemli olduğunu kaydeden bordo mavili yönetim, bu performansın sürmesi halinde sezon sonu ligi en iyi noktada bitireceklerini söyledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler