SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yusuf Yazıcı peşine bu isimleri taktı!

Trabzonspor'un yükselen yıldızı Yusuf Yazıcı müthiş performansıyla menajerlerin radarına girdi.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın yıldızı hergün parlıyor... Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 4'erden toplam 8 maçta forma giyen genç yıldız, 4 gol 6 asist yaptı. Ligde 2 gol 2 asist, kupada ise 2 gol 4 asistle oynadu. Ligde 290 dakika dakika forma giydi. Her 72.5 dakikada bir skora katkı yaptı. Aynı şekilde Türkiye Kupası'nda toplamda 348 dakikada oynayan Yusuf her 58 dakikada bir skora katkısı oldu. Yusuf Yazıcı toplamda ise 638 dakika oynadı. Her 63 dakikada bir gol katkısı yaptı.

Yusuf menajerlerin radarına girdi

Yusuf Yazıcı'nın gösterdiği performans yabancı menajerlerin de dikkatinden kaçmadı... resmi olarak bir FIFA menajeri ile çalışmayan Yusuf Yazıcı'nın kapısını, Alman menajer Franceso di Frisco'nun Türkiye'deki işlerini koşturan Hıdır Özen çaldı.

Oxlade, Lallana, Feghouli gibi yıldızların kendi şirketlerine bağlı olduğunu anlatan Özen, Yusuf'un babasına oğullarıyla çalışmak istediklerini söyledi. Kabul etmesi durumunda Avrupa'nın en iyi spor avukatlarından Josef Stimpfle'nin Trabzon'a gelerek anlaşma şartlarını konuşacağını anlattı.

Kimpembe, Traore, Lucas Fernandes gibi yıldız adaylarının menajerliklerini yaptıklarını kendisinin kasetlerini Rio Ferdinand'ın da izlediğini ve onay verdiğini anlattı. (Fotospor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler