SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Trabzon camiası beni bağrına bastı'

Gelir gelmez oynamaya, daha doğrusu şov yapmaya başladı. Bordo-Mavililer’in devre arası transferiydi ama sanki kırk yıllık Trabzonlu gibiydi. Olcay Şahan, Karadeniz’de geçirdiği kısa ama parlak süreci değerlendirdi: “Takım, yönetim, teknik heyet ve şehir beni bağrına bastı. Ligin ikinci yarısında yepyeni bir ekip ve kimlikle mücadele ediyoruz."

Devre arasında Beşiktaş’tan Trabzonspor’a geldiğinde burun kıvıranlar da vardı, “Burada oynayamaz” diyenler de... Ancak o hiç eleştirilere takılmadı, çıktı oynamaya başladı. Hem de ne oynamak... Asistler yaptı. Taraftar onu öyle benimsedi ki, sanki kırk yıllık Trabzonlu gibi bir hava esti. Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı Olcay Şahan, Karadeniz’de geçirdiği kısa ama çok parlak süreci değerlendirdi.

‘Evimde gibi hissettirdiler’

“Trabzonlu çok dostum vardı zaten. Beşiktaş’taki kaptanımız Tolga Zengin başta olmak üzere herkes çok güzel şeyler anlattı. Zaten Trabzon kentinin takımına ne kadar tutkulu olduğunu biliyordum. Fakat yaşayarak bir kez daha bunu öğrendim. Beni kelimenin tam anlamıyla evimde gibi hissettirdiler...”

‘Mükemmel bir ortam var’

“Burada hiç yabancılık çekmemiş olmamda, hemen her şeye adapte olmamda başta Başkan Muharrem Usta olmak üzere yöneticilerimizin, teknik heyetin, taraftarın ve elbette futbolcu arkadaşlarımın büyük payı var. Çok güzel, başarı için kenetlenmiş bir ortam buldum. Ben de her zaman sahada olmayı, futbol oynamayı seven bir yapıya sahibim. Kariyerimde hep daha fazlası için çaba harcadım.”

‘Payım varsa ne mutlu bana’

“Trabzonspor her zaman ligde zirveye oynayan, yarışın içinde olmak için mücadele eden bir takım. Bu sezon belki ilk yarıda biraz hedefin uzağında kaldılar ama ikinci devrede hep birlikte yepyeni bir takım ve kimlikle mücadele ediyoruz. Üst üste iyi sonuçlar güzel oldu. Artık herkes daha moralli, özgüvenli. Benim de eğer biraz olsun Trabzonsporlular’ın yüzündeki tebessümde payım varsa ne mutlu bana. Onları her zaman böyle görmek için elimden geleni yapacağım. Onları mutlu görmek çok güzel”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler