SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'un yeni stadının adı Medical Park Arena oldu

Trabzonspor'un bugün Gaziantepspor ile oynacağı maç ile açılışını yapacağı Şenol Güneş Stadı'nın isim sponsoru Medical Park oldu.

Trabzonspor'da uzun süredir merak edilen yeni stadın isim sponsorunu açılış maçından önce Başkan Muharrem Usta açıkladı. Başkan Muharrrem Usta'nın CEO'luğunu yaptığı Medical Park yeni stadın isim sponsoru oldu. Böylece yeni stadın adı 'Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena' oldu.

Bordo mavili kulübe önemli bir gelir getirecek olan bu anlaşmaya göre bordo-mavililerin 5 yılda kasasına 25 milyon dolara yakın bir gelir koyması bekleniyor.

'BU İŞ BİRLİĞİ TRABZONSPOR’A ÇOK ŞEY KATACAK'

Yeni stadın isminin Medical Park Arena olduğunu ifade eden başkan Usta, bu birlikteliğin Trabzonspor’a çok şey katacağına inandığını vurgulayarak şöyle konuştu:
"Burası büyük bir kompleks. İçinde bugün maçın oynanacağı stattan, antrenman sahaları ve kamp tesislerine kadar Türkiye’deki çok önemli bir tesis konuşuyoruz. Bu tesise yapılan açılışta Şenol Güneş Kompleksi adı verilmişti. Stadımızın da bir isim sponsoru olacaktı. Uzun zamandır bu konuda görüşmeler vardı. İsim sponsorluğu yapabilecek firma sayısı dünyada da Türkiye’de de çok fazla sayıda olmuyor. Son yıllarda isim sponsorluğu kulüpler için önemli bir kaynak. İşbirliği yapma konusunda yola çıktığınızda bunun büyük bir şirket olması gerekiyor. Benim için de enteresan bir gün. Asbaşkanımız bugün Trabzonspor’u temsil edecek, ben de başkan olarak sponsor firmayı temsil edeceğim. Stadın bugün itibariyle adı Medical Park Arena’a. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Bundan böyle güçlü adımlarla geleceğe katkı sağlamak için işbirliği yapacağız. Medical Park Türkiye’nin en yaygın sağlık markası. Yaklaşık 30 hastanesi bulunan Türkiye’deki en büyük sağlık grubunu oluşturuyor. Medical Park markasını yıllarca sporun içerisinde gördük ama stat ismi konusu ilk defa oluyor. Bu birlikteliğin Trabzonspor’a çok şey katacağına inanıyorum. Kurucusu olduğum ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığım Medical Park markasının sponsorluğunun Trabzonspor’a başkan olduğum döneme gelmesi de tesadüf oldu. Umarım hep birlikte her şey çok iyi olur."

AHMET ÇUBUKÇU: HAYIRLI OLSUN

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ise Trabzonspor ile Medical Park işbirliğinin hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi:

"Bu tarihi güde hep birlikte olmanın bir hazzı var. Avni Aker’e veda ederken ve Akyazı’ya merhaba derken Başkanımızın ‘isim sponsorunu açıklayacağım' demesi bilgi sahibi olsak da bizi de heyecanlandırdı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu statta bu isim sponsorluğunda birlik beraberlik, saygı ve adaleti pekiştirerek Trabzon’daki futbol heyecanını eski yıllardaki gibi üst düzeye çıkarmayı planlıyoruz. Bunun için hep birlikte savaş vermemiz gerekiyor."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler