SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Hacıosmanoğlu: 'Hakem çetesinin başı Cüneyt Çakır'dır'

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Mali Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak söz alan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, çok çarpıcı iddialarda bulundu...

Hacıosmanoğlu, yaklaşık 1 yıldır Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin bütün faturaları kendilerine çıkardığını belirterek, "Bütün faturaları ödeyebilirim ama bunun karşılığında başarının gelmesi lazım. Onlar dikenli bahçe devraldı, biz sanki gül bahçesi devraldık. Kulübü 200 milyon borçla devraldık. Kulübün döndürülebilecek hali kalmamıştı. O yüzden bırakıp gittiler. Biz kulübü bu şekilde devraldık ve hiç şikayet etmedik. Ama devrettiğimiz kulübün borcu 400 milyonlara çıkmıştı. Kulübün ağabeyleri, 'insanlarla kavga ederek bir yere varmazsınız' dediler, 8 ay konuşmadık. İçimiz kabul etmediği halde federasyonu bile destekleyerek yolumuza baktık. Seçildiğimiz günden beri başarısız olalım diye bu şehrin ağabeyleri bile bizimle uğraştı" ifadelerini kullandı.

"HESABINI VERECEKLER"

FETÖ Terör örgütünün kendisine baskı kurmaya çalıştığını ifade eden Hacıosmanoğlu, "İçerdeki ihanet şebekesi yetmedi, Türk futbolundaki ihanet şebekesi ortaya çıktı. Uluslararası alanda Türkiye'yi çökertmek isteyen FETÖ terör örgütü bizi hedef aldı. Biz bunların hepsiyle mücadele ettik. Bizi tehdit ettiler. Ben aday da olmayacaktım ama 'Tehditten dolayı kaçtı gitti' demesinler diye aday oldum. İlk tehdidi bana yaptılar. Savcılığa da müracaatımız yaptık. O federasyondaki, 'FETÖ'nun köpekleri' bunun hesabını ağır bir şekilde verecek. Fuat Avni bana, 'Yalan makinası, ya kendin bırak ya da seni rezil edeceğim. Senin birçok sapık kasetini yayınlamazsam şerefsizim. Yarın bana basın yoluyla bırakacağım mesajını ver yoksa rezil videonu yayınlayacağım' diyor" dedi.

"50 BİN BYLOCKCUNUN İÇİNDE MÜFTÜOĞLU DA VAR"

Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu' nun içerisinde halen FETÖ'cülerin bulunduğunu da iddia ederek,"Geçen sezon Galatasaray maçından sonra federasyona gittim. '2 senedir bana yapamadığınızı şimdi Trabzonspor'a yapıyorsunuz. Derdiniz ne?' diyorum. Biz şimdi hakemlerle konuşsak, Trabzonspor'a hassas davranın desek ters mi teper diye onun endişesini duyuyoruz. Dönemin 'Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile bir görüşseniz' diyorlar. Gidip aynı şeyleri orada diyorum. Müftüoğlu bana, 'Başkanım ben İmam Hatip mezunuyum. Benim olduğum yerde bunlar olmaz' diyor. Ben de orada, 'FETÖ'nun köpekleri var burada' diye ağır hakaretler ediyorum. Bunları yaparken Kuddisi Müftüoğlu'nun ses tonu değişiyor. Benden korktuğunu düşündüm. Meğer Mesih diye taptıkları adamlarına küfür ettiğim için yüz şekli ve sesi değişiyormuş. 50 bin bylockcunun ilk bininin içinde Kuddusi Müftüoğlu da var" ifadelerini kullandı.

"HAKEM ÇETESİNİN BAŞI CÜNEYT ÇAKIR'DIR"

Hakem çetesinin başının Cüneyt Çakır olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, "Galatasaray, Konya ve Gaziantepspor maçıyla bu şehrin kimyasıyla oynadılar. Biz bunlarla da uğraştık. Öyle bir çete var ki burada. Bu hakemlerin başı orada duruyor. Kimse alamadı onu oradan. Bu çetinin başı da Cüneyt Çakır'dır. Babasını FETÖ terör örgütünden dolayı federasyondan attılar. O kadar gücü var, o kadar korkuyorlar ki ondan, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na açıklama yaptırıyorlar. '15 Temmuz akşamı istifasını vermişti' diyorlar. Sanki, FETÖ haber gönderdi O'na, 'Ben darbe yapıyorum, sen git istifanı ver' diye. O da istifasını 15 Temmuz akşamı verdi. Bizimle ilgili Trabzon'da hakemleri alı koyduk diye dava açıyorlar. İtalya'da olduğu söylenen Avrupa Hakemler Federasyonu diye bir federasyon açıyor bu davayı. Ne kurumsal bir kimliği var, ne de yeri. Bunlar Türkiye'de rezil hakemlik yapan ama Avrupa'da FETÖ'nun lobisiyle önemli yerlere gelen Cüneyt Çakır'ın organizasyonundan geliyor" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler