SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaşlı yıldıza Trabzonspor kancası!

Devre arasında transfer yapacak olan Trabzonspor, gözünü Beşiktaş'ın genç yıldızı Kerim Frei'ya dikti.

Trabzonspor'un ligin ilk 12 haftası sonunda çok kötü sonuçlar alması ve bir türlü küme düşme hattına yakın bölgeden kurtulamaması Başkan Muharrem Usta, Yönetim ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ı kara kara düşündürürken, devre arasında yapılacak transferlerle birlikte en azından geçici çözüm bulma çabaları had safhaya ulaştı.

Bu anlamda gündeme Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak özellikle bu sezon kulübeden bir türlü kurtulamayan gurbetçi sağ kanat oyuncusu Kerim Frei geldi.

GEREKİRSE BAKANLAR DEVREYE GİRECEK

A Milli Takım'a davet edilme noktasından Beşiktaş'ta kulübede kalması nedeniyle bir anda gözden düşen Kerim Frei'nin de yeniden bir çıkış yakalamak için en azından kiralık da olsa takımdan ayrılmayı düşündüğü vurgulandı.

Sağ kanatta önemli sorunu bulunan Bordo-Mavililer'in Kerim Frei ile ön görüşme yapığı ve Beşiktaş ile de dirsek temasına geçtiği bildirildi.

Yönetim'in duruma göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı da devreye sokacağı ve transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler